PREMIUM
Dol op wokken? Zo gaat je wokpan echt niet meer roesten
Koken&EtenEen paar dagen in de week geen alcohol drinken gaat de Hamersmaatjes prima af. Zeker als er op die dagen eten uit het Verre Oosten op tafel komt.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Gevuld stokbrood caprese
Een echte klassieker uit de Italiaanse keuken, maar dan nét even anders: gevuld stokbrood caprese. Tijdens een avond borrelen mag een gevuld stokbrood met tomaat, mozzarella en basilicumblaadjes niet ontbreken. Plaats het geheel even in de oven om de mozzarella te laten smelten en buon appetito. -
Wat Eten We Vandaag: Loaded hotdog Asian style
De hotdog kent verschillende bereidingen. De variant met zuurkool en mosterd bijvoorbeeld is met recht een klassieker. Ditmaal kiezen wij voor een pittigere variant met koriander en srirachasaus: een aanrader. -
PREMIUMMade in Holland
Wijnkenner Hamersma laat met de twaalf beste wijnen de wijnfan alle hoeken van het land zien
Met stijgende temperaturen en meer vraag naar lokale producten groeit de productie van wijn van Nederlandse bodem. En heeft elke provincie zijn eigen fles. Is Nederland toch een wijnland. Wijnkenner Harold Hamersma neemt de wijnfan mee op reis door heel het land. -
Getest: dit is de beste wasdroogcombinatie
Wat is de beste wasdroogcombinatie? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Koken & Eten1
Koffie heeft grote impact op het milieu, maar je kunt de schade beperken
Koffie heeft een grote impact op het milieu. Als consument is het soms moeilijk te bepalen hoe je milieubewust koffie kan drinken. De experts noemen vier belangrijke dingen om op te letten.
-
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat? -
-
-
Mijn bevalling
Doete is verloskundige en heeft een ‘droombevalling’: ‘Ik voelde dat ik al op 9 centimeter zat’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Verloskundige Doete Reitsma (33) wist zeker dat ze in het ziekenhuis wilde bevallen, tot ze zwanger werd. -
PREMIUMDe Hamersma's
Van oesterzwammen tot porcini: drie fantastische gerechten met paddenstoelen, perfect voor de herfst
Voor lekker eten en drinken moet je bij kookboekkenner Karin en wijngoeroe Harold Hamersma zijn. Oesterzwammen, shiitakes, portobello’s, eekhoorntjesbrood, cantharellen, morieljes: volgens de Hamersmaatjes is de tijd rijp voor een smakelijk paddenstoelgerecht met een glas herfstige wijn.