John Simoskie zit flink in de problemen. Zijn kaviaar komt uit Rusland en Oekraïne. Door de oorlog komt hij zonder te zitten en daarmee 650 AH-supermarkten.
Volledig scherm
PREMIUM
John Simoskie zit flink in de problemen. Zijn kaviaar komt uit Rusland en Oekraïne. Door de oorlog komt hij zonder te zitten en daarmee 650 AH-supermarkten. © Frank de Roo

Door oorlog geen kaviaar meer bij Albert Heijn: ‘Gênant om te vragen hoe het met de handel zit’

Geen kaviaar meer te koop bij Albert Heijn? Door de oorlog kan de Rotterdamse ondernemer John Simoskie die de supermarkten bevoorraadt met de delicatesse, geen producten meer leveren. Zijn kaviaar wordt gemaakt in Rusland én Oekraïne. ,,Het is gênant om aan zakenpartners te vragen hoe het nou met de handel zit, als mensen doodgaan.”

  1. Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’
    Koken & Eten

    Anna’s dochter (3) weigert warm avondeten: ‘Na een lange strijd eet ze nu brood voor de tv’

    Anna Guldemonds dochter (3) weigert om warm te eten. Na een lange strijd – en op advies van een consultatiebureau – hebben zij en haar man dat geaccepteerd. Het dochtertje eet nu iedere avond een broodje voor de tv, terwijl haar ouders aan tafel weer rustig van hun maaltijd kunnen genieten. Want: ‘Wie bepaalt wat normaal is?’ Een vraag die volgens Anna vaker gesteld mag worden. Oók in het bedrijfsleven, en dus deelt ze haar verhaal op LinkedIn.