Garnalen in de stoofvleeskroketten: Plus roept verpakkingen terug
Bij de productie van kroketten van Plus is iets verkeerd gegaan: in een onbekend aantal verpakkingen stoofvleeskroketten zijn garnalenkroketten beland. Omdat garnalen niet op het etiket staan, zijn de snacks teruggeroepen.
Supermarktketen PLUS roept de PLUS Oven stoofvleeskroketten 280 gram terug. Door een productiefout zijn mogelijk garnalenkroketten verpakt. Garnalenkroketten bevatten het allergeen schaaldieren. Dat staat niet op de verpakking. De kroketten zijn daarom ongeschikt voor consumenten met een schaaldierenallergie. Het gaat om kroketten met streepjescode 8710624742171, meldt Plus op de site.
De supermarktketen adviseert consumenten met een schaaldierenallergie het product niet te eten en terug te brengen naar de winkel. Ook mensen die deze allergie niet hebben, kunnen het product terugbrengen naar de winkel. Deze klanten krijgen hun geld terug.
Wie wel tegen garnalen kan, heeft een mazzeltje. Stoofvleeskroketten kosten per pak 2,99 euro, volgens de site van Plus. Voor de garnalenversie moet je 3,49 euro neertellen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing. -
Wat Eten We Vandaag: Lasagne met rode biet en geitenkaas
Deze rode bietenlasagne is een vegetarische variant van klassieke lasagne. Tussen de lagen zit een zelfgemaakte bechamelsaus. De stukjes walnoot zorgen voor een lekkere, knapperige bite. -
Wat Eten We Vandaag: Fried broccolirice met Thaise saté
Zelf fried rice maken? Dit feestelijke recept bevat extra veel groenten dankzij de toevoeging van broccolirijst. De saté gemarineerd in kokosmelk en currypasta heeft een romige smaak. -
Eetsalon serveert frikandellensoep, maar hoe smaakt dat?
Het begon als geintje en sloeg vervolgens waanzinnig aan: de frikandellensoep van de Tilburgse eetsalon Van Iersel. Het lijkt net champignonsoep, waar stukjes frikandel in dobberen. -
Wat Eten We Vandaag: Speculoos-ontbijttaartje
Begin de dag feestelijk met dit speculoos ontbijttaartje. Lekker en voedzaam dankzij de havermout. Het taartje is warm het lekkerst, maar je kunt ‘m ook eerder afbakken en een paar dagen in de koelkast bewaren.
-
PREMIUM
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht. -
-
-
Koken & eten
Dol op friet? Dan moet je deze zes andere soorten ook eens proberen
Vandaag vieren Amerikanen Frietdag. Of Patatdag, net waar jij de voorkeur aan geeft. Hou je wel van die goudgele staafjes, gedoopt in mayo, curry of pindasaus? Dan is dit de ideale dag om ze te maken. En als je eens iets anders wilt proberen, bekijk dan deze alternatieve frietjes hieronder. Oók heel erg lekker. -
eigen tuin eerst
Plant nu een vlinderstruik in je tuin voor meer bijen en vlinders
Meer vlinders in je tuin? Met een paar vlinderstruiken heb je dat zo voor elkaar. Nu is de ideale tijd om ze te planten. Tuingoeroe Romke van de Kaa heeft een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht.