PREMIUM
Geliefden Natasja en Bas openden restaurant in de coronacrisis: ‘Zelfs op maandag zitten we vol’
Het evenementenbedrijf van Natasja Hörnemann (49) en Bas Lodder (61) stond door corona zo goed als stil. Ondanks die tegenslag gingen ze niet bij de pakken neerzitten. De twee grepen de rustige periode juist aan voor een heel nieuw avontuur. Ze openden onlangs restaurant Tast Toe in Numansdorp. ,,Hoe we de bedrijven in de toekomst combineren moeten we nog even verzinnen.’’
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Spitskoolstamp met gekarameliseerde ananas
De combinatie spitskool, kerrie en ananas klinkt misschien gek, maar is verrassend lekker. Spitskool kun je op verschillende manieren bereiden. Wij kiezen voor wokken, want dan blijft veel van de smaak behouden. -
Wat Eten We Vandaag: Sperziebonen met spekjes en azijn
Boontjes met spek is een gouden combinatie. Geef het gerecht een extra dimensie door de toevoeging van krieltjes en appelstroop. -
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema. -
Da's Handig
Kleine peper maakt groot verschil in je Hollandse pot
In de keuken kunnen kleine details vaak een groot verschil maken, weet Ramon Beuk. In de serie Da’s Handig! geeft de kok wekelijks tips die koken voor jou makkelijker maken én je het vertrouwen geven dat het nooit meer kan mislukken. Vandaag: één klein pepertje kan een groot verschil maken. -
PREMIUM
De Vette Sletten van Dorothy Porker
Het ene na het andere dieetboek dicteert wat we het beste kunnen eten om af te vallen of gezond te worden. Waar is toch het genieten gebleven, dacht eetfan Dorothy Porker. Sindsdien bestiert ze de foodblog Vette Sletten waar alleen maar lekker eten op te vinden is. Daar komt nu ook een kookboek bij: Nomnomnom.
-
PREMIUM
Insecten op het menu: ‘Ik gooi weleens krekelballetjes in de oven als borrelhap. Net een bitterbal’
Ze worden het voedsel van de toekomst genoemd, maar we lopen nog niet echt warm voor een gebakken eitje met meelwormen of salade met gefrituurde sprinkhaan. Toch kunnen we er maar beter aan wennen. -
-
-
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging -
PREMIUMEnergie1
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten?