PREMIUM
Helena verovert Nederland met haar vegan baklava: ‘Soms slaap ik maar vier uur’
Koken & etenOoit gehoord van veganistische baklava? Veganist en bakker Helena Procházková uit Zwijndrecht maakte de speciale versie voor haar familie tijdens het Suikerfeest. Dat was het begin voor haar eigen bedrijf Vegalicious. Volgende maand opent ze haar eigen café in de Markthal in Rotterdam. ,,Een droom die uitkomt.”
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Rabarber en sinaasappel kruimelmuffins
-
PREMIUMhuisarts vertelt
Niet zelden ga ik op zoek naar gevonden voorwerpen in de vagina
Een patiënt komt in paniek de spreekkamer van huisarts Rutger Verhoeff binnen. Het condoom is kwijt en zou nog in haar vagina moeten zitten. Hij schrijft erover in de rubriek Huisarts Vertelt. -
Wat Eten We Vandaag: Pasta pangrattato met bloemkool
Op het menu: deze heerlijke pasta met pangrattato en bloemkool. De Italianen noemen pangrattato ook wel de Parmezaanse kaas van de armen. Zin in een pasta die je al binnen 20 minuten op tafel zet? Kies voor deze pasta pangrattato met bloemkool. -
Wat Eten We Vandaag: Zuid-Afrikaanse kip in filodeeg
Deze Zuid-Afrikaanse kip in filodeeg is een van de vele gerechten die Zuid-Afrika rijk is. In dit recept verwerken we onder andere kip, kurkuma en tijm. Drie ingrediënten die we veel terug zien komen in de Zuid-Afrikaanse keuken. -
Dit betaal je aan tol voor een autovakantie naar Kroatië
Als je op vakantie gaat naar het zuiden, moet je rekening houden met tolwegen en -tunnels. De prijzen zijn de laatste jaren gestegen, maar hoe duur is het eigenlijk om bijvoorbeeld naar Kroatië te rijden?
-
PREMIUM
Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
-
-
-
Koken & eten
Wat is gezonder: een zoete aardappel of een gewone?
Nederland is gek op zoete aardappelen. We bakken er friet van, poffen ze in de oven of stampen ’m door onze hutspot. Maar hoeveel gezonder is de exotische zoete aardappel in vergelijking met de oer-Hollandse pieper? -
video
Zo maak je je oven weer blinkend schoon
Het is belangrijk je oven regelmatig schoon te maken. Maar hoe doe je dat? Hygiëne-expert Zoë Zwaanenburg van Poetsprins weet raad. In deze aflevering van ‘Schoonmaken als een pro’ vertelt ze hoe zij deze klus aanpakt.