Het volledig roze Mama Kelly opent haar deuren in Amsterdam
Na groot succes van de eerste vestiging in Den-Haag breidt het restaurant uit. Het restaurant staat niet alleen bekend om de fotogenieke omgeving, maar vooral ook om het lekkere eten.
‘Pink is not a color, it’s an attitude’, dat is de gedachtegang van mede-eigenaar én ontwerper Rein Rambaldo. Hij wil een statement maken met het roze interieur. Een statement is het zeker.
Het roze interieur is geïnspireerd op een piepklein winkeltje in New York. In het begin verklaarde iedereen Rein voor gek, maar toch ging hij ervoor. Het resultaat? Een volledig roze oppervlakte van 1000m2.
Maar wat kun je eigenlijk happen bij Mama Kelly? Het restaurant, gevestigd bij het Olympisch Stadion, verkoopt zowel kip als kreeft, een idee waar chef IJsbrant Wilbrenninck in 2015 mee van start ging. Nu, enkele jaren later zijn deze kip en kreeft uitgegroeid tot echte signature gerechten. Deze zul je dan ook zeker terugzien op de menukaart.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Kun je dat contract van die gehaaide telefonische verkoper nog ongedaan maken?
-
Wat Eten We Vandaag: Auberginetosti Caprese
Wil je letten op je koolhydraatinname? Dat is dit lunchrecept ideaal. We maken namelijk een caprese tosti maar gebruiken ‘sneetjes’ aubergine in plaats van sneetjes brood. De aubergine wordt bestreken met knoflookolie, wat je goed proeft zodra je een hap neemt. -
Vogelpoep en insectenresten zijn hardnekkig, maar met dit trucje is je auto zo weer schoon
Vogelpoep is zeer schadelijk voor de lak van auto’s. Weghalen heeft dus prioriteit, maar hoe verwijder je de harde uitwerpselen zonder krassen? -
Wat Eten We Vandaag: Wrap met sticky aubergine en sriracha mayonaise
Deze wraps met sticky aubergine zijn een leuke vervanger voor vlees. Je maakt de wraps af met sla, komkommer en een zelfgemaakte sriracha mayonaise. Makkelijk om te maken en binnen een half uur op tafel. -
Wat Eten We Vandaag: Flammkuchen carpaccio
Flammkuchen is ontstaan in de regio Elzas, door de jaren heen is de flammkuchen op steeds meer plekken populair geworden, waaronder in Nederland. In dit recept beleggen we de flammkuchen met carpaccio en natuurlijk rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
-
Wat Eten We Vandaag: Courgette fritters met romesco dip
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Vegetarische empanadas met kastanjechampignons
Empanadas zijn pasteitjes uit de Argentijnse keuken die zowel met een hartige als zoete vulling worden gemaakt. Empanadas kun je gemakkelijk zelf maken met kant-en-klaar bladerdeeg. Over het algemeen worden ze gevuld met gehakt, maar wij gaan voor een vegetarische vulling en dat is net zo lekker. -
PREMIUMMet video
Klushuis werd gemiddeld 111.000 euro meer waard, maar is het nu nog de moeite?
Een oud huis kopen, opknappen en vervolgens met veel winst weer doorverkopen. Dat doen onervaren klussers in het nieuwe televisieprogramma De moeite waard?!. Maar is het ‘flippen’ van een huis in deze tijd, met dalende huizenprijzen en hoge rentes, nog wel rendabel?