PREMIUM
Hoe Bols van de ondergang werd gered: ‘In Nederland kwamen we niet veel verder dan rum-cola’
Het was doorbijten, in coronatijd. De sluiting van de horeca wereldwijd deed de Amsterdamse likeurkampioen Lucas Bols flink pijn. Maar nu kan Bolsredder Huub van Doorne Nederland de cocktailcultuur verder bijbrengen. ,,Ik zag dat Bols verwelkte.’’
‘Pornstar’ is geen woord dat je de topman van een beursgenoteerd bedrijf heel erg snel in het openbaar hoort zeggen. Laat staan een woord waarover in een jaarverslag hoog wordt opgegeven, vanwege heilzame invloed op de financiële resultaten.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Hippe drank nu ook in biervorm: ‘Limoncello thuis maken? Op Google ga je het recept niet vinden’
Wat begon als een limoncello-experiment in de kelder van zijn restaurant in Voorschoten, is nu een nieuw zomers biertje van Westlands/Haagse makelij. Westlander Mart Kamp heeft met zijn Lemon Spirit de handen ineen geslagen met de Haagse brouwerij Kompaan. -
PREMIUM
Waarom je wel en niet je huis zou moeten verhuren
Je kunt er een aardige bijverdienste aan hebben, maar het idee dat er vreemden in je bed slapen is voor jou misschien een stap te ver. De voors en tegens van je huis verhuren. -
met Video
Grieks restaurant op Mykonos blijft klanten belazeren: 600 euro voor krabbenpootjes
Een vakantie op Mykonos is nooit goedkoop, maar één restaurant op het Griekse feesteiland maakt het wel heel bont met torenhoge rekeningen voor argeloze toeristen. Vorige maand legde de inspectie DK Oyster een boete op van 31.000 euro wegens ‘diverse overtredingen’. Ze gaan gewoon door. -
PREMIUM1
Acute kiespijn ’s nachts? Als Apeldoorner wacht je dan een flinke rit: ‘Wist niet wat ik hoorde’
Acute kiespijn of tandpijn? Tand afgebroken of een kroon uitgevallen? Als inwoner van Apeldoorn ben je voor spoedhulp buiten de reguliere openingstijden sinds 1 juli veroordeeld tot een rit naar Deventer. ,,Ik wist niet wat ik hoorde”, is Apeldoorner René Heus nog altijd stomverbaasd. -
Koken & Eten
Haring is gezond, maar dit maakt dat je er niet té veel van moet eten
Ieder jaar vanaf juni tot en met september is het haringseizoen. Wij Nederlanders houden er dan van om dit visje (met uitjes) als tussendoortje te nuttigen. Maar hoe gezond is zo’n haring eigenlijk? Dit zeggen de experts.
-
En is het wat?
De opmars van kant-en-klare cocktails: er zitten heel goede bij
Kant-en-klare cocktails komen in blikjes of flessen en hebben inmiddels een prominente plek in het winkelschap weten te veroveren. Waar komt die trend vandaan? En welke zijn nou echt de moeite waard? Experts geven hun oordeel over het groeiende aanbod. -
PREMIUM
Het stikstofplan van experts: vlees niet dubbel zo duur, maar begin met 10 procent
Een groep van vooraanstaande experts, boeren en bestuurders presenteert vandaag een eigen stikstofplan. De experts willen dat boeren meer geld krijgen voor duurzame producten. -
Energierekening
Ferdi: 'We hebben geen afwasmachine. Echt, klinkt raar hè? Ik zou niet weten waarom’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Ferdi Verberk (57) uit Sint Anthonis.