Bedrijfsleider Mark Bakker (rechts) en chefkok Mitchel de Deugd van Visrestaurant De Stroper in het centrum van Dordrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Bedrijfsleider Mark Bakker (rechts) en chefkok Mitchel de Deugd van Visrestaurant De Stroper in het centrum van Dordrecht. © Frank de Roo

Illegale palingfuiken zijn bij visrestaurant De Stroper al lang verleden tijd

De Pollepel thuisVisrestaurant De Stroper staat al jaren bekend als een van de beste restaurants van Dordrecht. Tijdens de lockdown kun je er volledige menu’s afhalen, maar ook simpele borrelboxen of koude visschotels. Voor de Pollepel Thuis kiezen we voor de ‘Stoperbox’.

  1. Wat Eten We Vandaag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw

  2. Wat Eten We Vandaag: Fried chicken en coleslaw
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Fried chicken en coleslaw