Piet Valstar, de chef-kok van Op Hodenpijl, in de moestuin bij zijn rabarberplanten.
Volledig scherm
PREMIUM
Piet Valstar, de chef-kok van Op Hodenpijl, in de moestuin bij zijn rabarberplanten. © Frank Jansen

In dit bijzondere vrijstaatje in het Haagse landschap eet je fijn biologisch eten en varken Juuntje krijgt de restjes

Koken & EtenOp landgoed Op Hodenpijl doen ze alles biologisch en met overtuiging. Met een eigen moestuin, kippen, koeien, het varken Juuntje voor alle leftovers en een chef-kok. Dat is fijn en lekker.

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’