Proeflokaal Bregje in Alphen aan den Rijn: eigenaar Shaylane Joenoes (l.) en bedrijfsleider Joeri van der Heyden.
Volledig scherm
PREMIUM
Proeflokaal Bregje in Alphen aan den Rijn: eigenaar Shaylane Joenoes (l.) en bedrijfsleider Joeri van der Heyden. © Frank de Roo

In dit proeflokaal eet je voor een prikkie

gouden pollepelProeflokaal Bregje | Vanavond eten we voordelig. En doen we een poging het lage prijsniveau te verklaren. De knoflooksaus smaakt nauwelijks naar knoflook maar de bediening grijpt in. De rekening ligt bijna de helft onder het gemiddelde.

  1. Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmetstel)
    Koken & Eten

    Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmet­stel)

    Ondanks of juist dankzij de aanhoudende coronacrisis is Nederland nu al volop bezig met kerst, blijkt uit het zoekgedrag van mensen op de site en app van Albert Heijn. De fans van de feest-Allerhande kunnen hun lol op, want na de ingetogen feestdagen van vorig jaar pakken we dit jaar feestelijker uit, verwacht foodtrendwatcher Joyce Bierman, binnen Albert Heijn verantwoordelijk voor het magazine.