PREMIUM
Is granola een gezond alternatief voor de boterham?
Koken & etenGranola heeft een gezond imago. Is dat terecht? Diëtiste Sanne Mouha over de feiten en fabels rondom dit populaire ontbijt.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMKoken & eten
Amy (10) trakteert haar klas op chips, want cupcakes uitdelen mag niet meer door corona
Uitdelen als je jarig bent, dat is voor veel basisschoolleerlingen een hoogtepuntje in het schooljaar. Maar zelfgemaakte traktaties staan sinds corona in een kwaad daglicht: onhygiënisch. Dus deelde Amy zakjes chips uit in de klas. -
Wat Eten We Vandaag: Pita met knoflookgarnalen, avocado, rode kool en limoenmayonaise
Een goedgevulde pita met kleurrijke knapperige salade van rode kool. De limoenmayonaise maakt het heerlijk fris. Een perfecte combinatie met knoflookgarnalen. Bij goedgevuld denk je natuurlijk aan een open gesneden pita, maar in dit recept wordt de pita als pizzabodem gebruikt. -
iemand moet het doen
Patholoog Emma (36) bekijkt heel de dag stukjes mens: ‘Ik kom ook alle lichaamssappen tegen’
Werk kan niet altijd leuk zijn, maar waarom kiezen mensen voor het vak van ‘putjesschepper’, deurwaarder of overledenenverzorger? In deze reeks vertellen Nederlanders met zo’n baan over hun werk, waarom ze ervoor kozen en wat het zo interessant maakt. Vandaag: klinisch patholoog Emma Witteveen (36) onderzoekt stukken weefsel van mensen, zoals stukjes darm. -
PREMIUMGeld & Geluk
‘Vroeger kochten we eens in de drie jaar nieuwe auto’s, nu hebben we ze al vijf jaar’
In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. Inge en Eric houden van golf, autoracen en vakanties. ‘Dubai is wel heel duur dit jaar. Dus gaan we twee emiraatjes verder.’ -
PREMIUM
Mag een van onze gasten tijdens óns dinertje om de wijnkaart vragen?
Wijsheid komt met de jaren. Omdat acteur Joost Prinsen (78) een eind op weg is, beantwoordt hij uw vragen.
-
PREMIUMKoken & Eten
Barbecue-gekte slaat toe: waarom mensen steeds luxere barbecues en ‘beter’ vlees kopen
Met mooi weer komen ze massaal uit de schuur: de barbecue. Leveranciers van barbecues en barbecuevlees merken het direct. Ray van Voorthuijzen van Rays Barbecue Place in Alphen en Willem Zwart van The Smoke Pit in Schoonhoven zien bovendien na twee jaar corona dat de vraag naar betere en luxe barbecues toeneemt. -
Dit is de duurste camper van Nederland
De duurste camper van Nederland staat te koop in Oss. Het gaat om de Morelo Grand Empire 110GSO+. Aan boord zijn een wasmachine, een vaatwasser een fietsenlift en een garage waar bijvoorbeeld een Mini Cooper in past. -
Wat Eten We Vandaag: Gemarineerde zalm met little gem en citroendressing
In dit recept grillen we zowel de zalm als little gem (een soort mini kropsla) op de barbecue. Beiden krijgen hierdoor een fijne grilsmaak. Samen met de frisse citroendressing en granaatappel krijgt het gerecht een zomerse twist.