Je blender schoonmaken is een klusje van niks met deze truc
VideoVind je de blender schoonmaken een lastige klus? In deze video uit de serie Keukenheks zie je hoe je het apparaat voor jou het werk laat doen.
Voor deze truc heb je niet veel nodig: water en een klein beetje vaatwasmiddel. Je borstel of schuurspons kun je laten liggen, want je hoeft zelf bijna niets te doen. Bekijk de video om te zien hoe je dat voor elkaar bokst.
Hieronder vind je meer tips, inspiratie en nieuws over eten en koken:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMvraag & antwoord
Alles wat je (niet) wilt weten over de hybride warmtepomp
Wie vanaf 2026 zijn cv-ketel wil vervangen, moet een hybride warmtepomp installeren, zo maakte het kabinet vandaag bekend. Maar past een warmtepomp in elk huis, wat kost-ie en zijn er wel voldoende monteurs? -
Zo verdwijnen je WhatsAppberichten automatisch
Wil je voorkomen dat jouw berichten voorgoed terug te vinden zijn door (oud-)gesprekspartners? Of wil je wat opslagruimte vrijhouden op je smartphone? WhatsApp kan nieuwe berichten na een bepaalde tijd automatisch laten verdwijnen. -
Koken & Eten
Keukenheks: zo glipt je lepel niet meer in je pan
Sta je lekker in de soep te roeren en zet je de lepel erna in de pan om even iets anders te doen, dan glipt de lepel vaak in je pan. Dat gebeurt niet meer als je deze truc gebruikt uit de serie Keukenheks. -
Wat Eten We Vandaag: Vegetarische Spaanse bonenstoof
Dit recept is geïnspireerd op stoofgerechten uit de binnenlanden van Spanje. Bij deze vegetarische variant is gekozen voor zoete aardappel in plaats van worst. Dit geeft de bonenstoof wat meer body en een lekkere zoete smaak. Het paprikapoeder en de chilivlokken zorgen voor de Spaanse spicy touch. -
Wat Eten We Vandaag: Wortelcake met walnoten en sinaasappel-roomkaasglazuur
Wortelen geven een zoete smaak aan gerechten, vandaar dat wortelen graag gebruikt worden voor de bereiding van cake. Deze wortelcake is door de toevoeging van sinaasappel-roomkaasglazuur en knapperige walnoten een stuk verrassender dan de traditionele variant en heeft een frisse nasmaak.
-
Koken & eten
Wat eten we met Moederdag? Dit zijn de vijf lekkerste high-teahapjes
Zondag is het Moederdag. Naar een leuk restaurant voor een high tea kan nog niet, maar haar thuis in de watten leggen wel. Met deze heerlijke hartige en zoete gerechten is succes gegarandeerd, alleen al omdat je het zelf voor haar klaarmaakt. -
Video
Met deze truc heb je nooit meer een vies tosti-ijzer
Heb jij ook van die vette randjes aan je tosti-ijzer? En aangekoekte kaas? Nergens voor nodig. In deze aflevering van Keukenheks zie je hoe je altijd een schoon apparaat hebt. -
Superbespaarder
Jasmina: ‘Door onze buffer hebben we het altijd gered en geen dag zonder eten gezeten’
Sommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? Elke week laten we hier een superbespaarder aan het woord. Deze keer Jasmina Borgeld (36), die van haar moeder leerde om creatief met geld te zijn.