Je suiker één grote klomp: met deze simpele truc ben je er zo vanaf
Koken & EtenSuiker, maar vooral basterdsuiker, heeft de neiging te gaan klonteren. Als je zo'n zak een tijdje niet opent, vormt zich vaak één grote klomp. De oplossing? Die komt van Keukenheks.
Je wilt een cake gaan bakken, pakt de basterdsuiker uit de kast en ja hoor: één grote klontenparade. In deze aflevering van de serie Keukenheks zie je hoe je dat probleem gemakkelijk voorkomt. Je hebt er weinig voor nodig en wat er nodig is, heb je waarschijnlijk al in huis.
Bekijk hieronder alle afleveringen Keukenheks:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Courgette fritters met romesco dip
-
Update met video
Michelinsterren: zeventien nieuwe restaurants, één krijgt er twee en andere verliezen beide
Zeventien restaurants in Nederland hebben maandag een Michelinster gekregen. Vinkeles in Amsterdam had er al één en kreeg er een tweede bij. Pure C van de bekende chef-kok en horeca-ondernemer Sergio Herman verloor in één klap zijn twee sterren. -
6 tips
Ga schulden gelijk te lijf: ‘Oogkleppen ophouden en post niet openmaken is geen goed idee’
Voor het eerst sinds 2013 maken we ons méér zorgen over onze financiële situatie. Dat maakte het CBS vanochtend bekend. Met de hard stijgende prijzen voor het levensonderhoud kun je gemakkelijk in financiële nood raken. ,,Ongemerkt wordt alles duurder en opeens is het geld op.’’ Zes tips om schulden het hoofd te bieden. -
Keukenheks
Snijplank vol kruimels als je broccoli snijdt? Met deze truc maak je geen rommel meer
Bij het snijden van rauwe broccoliroosjes houd je op je snijplank veel losse stukjes over. Niet nodig, zo zie je in deze aflevering van Keukenheks. -
Op deze plekken kun je een elektrische auto beter niet opladen
Het scheelt flink in de portemonnee waar je in ons land je auto oplaadt. In ondergrondse parkeerplaatsen is het altijd duur. Daar ben je gemiddeld 16,8 procent duurder uit dan elders in de gemeente.
-
PREMIUMMet video's
Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Witte asperges met varkenshaas en doperwtencrème
Het seizoen van het witte goud gaat van start. Tijd om de seizoensgroenten in huis te halen en aan de slag te gaan met witte asperges. In dit recept serveren we de asperges op een frisse doperwtencrème. Maak de stapel verder af met malse varkenshaas en een kervelsaus. -
Video
Met deze simpele truc heb je geen last van uiengeur aan je handen
Veel maaltijden beginnen met het snijden van een ui. Nadeel: de geur gaat aan je vingers zitten. In deze aflevering van Keukenheks zie je hoe je dat oplost.