Kassabon bij Albert Heijn nu ook digitaal: fysieke bon verdwijnt niet
Wie boodschappen doet bij supermarktketen Albert Heijn kan nu de kassabon terugvinden op zijn telefoon. Daarvoor heb je alleen de nieuwste versie van de app nodig met je persoonlijke bonuskaart.
Eerder kwam er al een einde aan fysieke koopzegels bij Albert Heijn. Nu kunnen klanten die willen ook hun kassabon digitaal terughalen. De bonnetjes blijven 27 maanden bewaard in de app en zien er hetzelfde uit als de papieren versie.
Poortjes openen met app
Op den duur zullen klanten ook de poortjes van het zelfscanplein kunnen openen met de digitale bon. De barcode die daarvoor nodig is, is momenteel nog niet te zien op de appversie van de kassabon. Later dit jaar zal die mogelijkheid beschikbaar zijn, bevestigt een Albert Heijn-woordvoerster.
Ook heeft Albert Heijn plannen om op het digitale bonnetje meer details te zetten, zoals een uitgebreidere omschrijving wanneer je op een product van het bonnetje tikt.
Het papieren bonnetje verdwijnt vooralsnog niet uit de AH-winkels. Klanten die willen, kunnen alsnog kiezen (zelfscan) of vragen (bemande kassa) om een bonnetje. Ook weet de keten dat niet elke klant een persoonlijke bonuskaart heeft, daarom blijft het mogelijk om een kort bonnetje te printen waarmee de poortjes open kunnen.
Bekijk onze meest bekeken nieuwsvideo’s in onderstaande playlist:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
interview
Paniek om een dringend mailtje van de baas: waarom ons brein soms worstelt met werk
Kenniswerk is zwaar voor onze mentale gezondheid, ziet Christianne Vink, psycholoog en auteur van Het grote hoe ik werk boek. Ze ontmoet in haar praktijk werkenden die worstelen met vermoeidheid en stress, en zich tegelijkertijd moeilijk kunnen concentreren. Wat kun je daaraan doen? -
Wat Eten We Vandaag: Kip tandoori traybake
Gemakkelijk en snel iets op tafel toveren? Ga dan voor een traybake. Je snijdt al je favoriete ingrediënten, legt het geheel op een bakplaat en schuift deze zo de oven in. Vanavond: een kip tandoori traybake. Kip tandoori is een traditioneel Indiaas gerecht, waarbij de kip wordt gemarineerd in yoghurt en diverse kruiden. -
Koken & Eten
Hygiëne in de keuken: maak ook je kruidenpotjes af en toe goed schoon
Veel gevallen van voedselvergiftiging ontstaan thuis, aldus het RIVM. De meeste bacteriën in de keuken denk je waarschijnlijk te vinden in de keukenhanddoek, vuilnisbak of snijplank, maar uit een nieuwe studie blijkt dat kruidenpotjes nog grotere bacteriemagneten zijn. -
Wat Eten We Vandaag: Crèmebrûléetaart
Wie houdt er nou niet van een crème brûlée als dessert? Kenmerkend is de zachte, romige binnenkant en de knapperige gekarameliseerde suikerlaag. Ditmaal maken we er taart van. -
PREMIUMKoken & Eten
Diëtist over lightproducten zoals sojamelk: 'Als je scheutje neemt, maakt het amper uit’
Van heel wat voedingsmiddelen zijn light varianten te vinden. Maar wat is ‘light’ en is het een gezondere keuze? Diëtiste Sanne Mouha vergelijkt 10 populaire light producten met de originele variant. ,,Light zegt niet alles over een product: soms bevat het minder vet, maar wel meer suiker.’’
-
Wat Eten We Vandaag: Courgettelasagne met gedroogde ham
Voor wie weinig tijd heeft om te koken is deze makkelijke courgettelasagne met gedroogde ham een idee. Qua voorbereiding vraagt het tien minuten van je tijd, daarna neemt de oven het werk van je over. Bovendien bevat deze smaakvolle lasagne geen pasta maar courgette. Dus: een koolhydraatarme maaltijd. -
-
-
Dit zijn de goedkoopste auto's voor private lease
Met private lease kun je voor een vast bedrag in een gloednieuwe auto rijden. Nagenoeg alles is inbegrepen: of het nu wegenbelasting, de verzekering, onderhoud of pechhulp is, je hoeft er niet over na te denken. Dit zijn de goedkoopste modellen. -
Wat Eten We Vandaag: Stoofpotje van tempeh
Een lekker stoofpotje met rundvlees of kip is altijd goed, maar waarom zou je niet eens een vegetarische variant proberen? Dit stoofpotje met tempeh is om van te smullen en rijk van smaak door de laurier, tijm en rode wijn.