Maak kennis met 'the naked chef'. Deze man doet zijn naam eer aan.
Deze chef heeft het allemaal: als je er zo uitziet en ook nog lekker kunt koken, dan kan er weinig misgaan! Dat moet hij zelf ook gedacht hebben toen hij besloot om in z'n blote bast achter het fornuis te kruipen. Oppassen geblazen met de spetters!
Delen per e-mail
Franco Nuriega weet hoe hij de aandacht van de vrouwtjes trekt. Nadat hij in 2007 naar New York verhuisde om te gaan acteren, kwam hij uiteindelijk in een hele andere branche terecht. Hij opende een restaurant en voegde hier vorig jaar een YouTube kanaal aan toe. De inmiddels 28-jarige Peruaan gaat goed van start en weet de volgers binnen te slepen door regelmatig een ontbloot bovenlijf te showen. Ach, dat kan geen kwaad, toch?
Naar eigen zeggen vindt Franco het gewoon lekker om zijn kleding uit te trekken als hij thuiskomt, waarna hij aan de slag gaat in de keuken. Hmm hm, ja ja.
Op zijn YouTube-kanaal staan verschillende kookvideo's met Franco in de hoofdrol. De video waarin hij een chia pudding maakt, tikt na een jaar tijd zelfs de 745.000 views aan! Hoe dan ook: niet slecht, Franco, niet slecht.
Verder in het nieuws
-
PREMIUM
Slager Arend pleit voor minder vlees: ‘Ik eet drie keer per week vegetarisch’
Arend ten Wolde (33) is slager, maar pleit toch voor minder vlees op het menu. Zelf eet hij drie keer per week vegetarisch. ‘Er moet iets veranderen.’ -
Koken & eten Dit zijn de beste bakboeken van 2019 (volgens de experts)
Er kwamen dit jaar genoeg nieuwe bakboeken uit, maar welke zijn echt de moeite van het kopen waard? Experts en andere veelbakkers vertellen over hun favorieten van 2019. -
PREMIUM
Koken & eten Dit zijn de favoriete gerechten van Charles Dickens
Voor velen is december de maand waarin Dickens, auteur van het beroemde A Christmas Carol, herleeft. Josephine Leeuwenhoek maakte een boek met recepten en anekdotes op basis van het werk van Charles Dickens. -
Koken & Eten Brein obese kinderen werkt hen tegen bij verleidingen
Kinderen met een te hoge BMI hebben een dunnere prefrontale contex. Dat blijkt een nieuwe studie van de universiteit van Vermont. Daardoor zouden ze het moeilijker hebben om gezonde keuzes te maken dan kinderen met een normaal gewicht. -
Wat Eten We Vandaag: Choco-pretzelijstaart
Pretzels in een taart? Jazeker. De combi van zout met zoet – weten we inmiddels maar al te goed – is een geniale vondst. Zoek niet verder: deze taart hééft het.
-
PREMIUM
Lekker Makkelijk Al die kleertjes! Geef mij maar een schaal lasagne als kraamcadeau
Nynke de Jong, Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst schrijven per toerbeurt over zaken die het leven van jonge ouders gemakkelijker moeten maken. Nynke verspreidt graag haar nieuwe evangelie: laat bij de geboorte van een baby de goedbedoelde kleertjes en knuffels achterwege. -
PREMIUM
Koken & eten In dit restaurant klonk een avond lang alleen zacht gefluister
Voor veel mensen is eten in een druk restaurant geen optie. Speciaal voor hen hield een restaurant in Deurne een prikkelarme avond. Hans van de Ven, verslaggever van het Eindhovens Dagblad ging erheen. -
PREMIUM
Koken & eten Prijzige kerstspots: Albert Heijn maakte dit jaar de beste
De kerstcommercials die momenteel te zien zijn van de supermarkten, geven je allemaal een goed gevoel. Albert Heijn springt er dit jaar uit met een slim verhaal en ook Jumbo komt sterk uit de bus. Reclame-experts buigen zich over de dure commercials.