Miljuschka leent haar gezicht aan afslankbedrijf
Miljuschka Witzenhausen is met ingang van het nieuwe jaar het nieuwe gezicht van afslankbedrijf WW (voorheen Weight Watchers).
De presentator en tv-kok, bekend van haar heerlijke taarten en haar prachtige huis in wording, gaat in januari proberen een gezondere leefstijl te volgen. Daarmee wil ze ook anderen inspireren.
Ze gaat haar ervaringen, recepten en tips delen, zo laat het bedrijf weten. Streven naar een gezond gewicht en tegelijkertijd genieten is mogelijk. De balans vinden is voor Miljuschka het belangrijkst, meldt ze via WW. ‘Het afgelopen jaar is een wervelwind geweest van verbouwen, verhuizen, werk, kids en relatie.’ Eerder leenden Robbie Williams en Oprah hun gezicht aan Weight Watchers. De nieuwe naam WW is eerder dit jaar bekendgemaakt. Het afslankbedrijf wil zich meer richten op wellness, maakt het toen bekend.
Alle ballen in de lucht houden en daarnaast altijd haast hebben, is volgens Witezenhauwer ‘killing voor lichaam en geest’. ‘Je grijpt dan makkelijk naar comfort food. Eten is een weergave van hoe je je voelt. Ik wil met het programma werken aan gezonde gewoontes die passen bij mijn levensstijl. Het belangrijkste is om lekker in je vel te zitten wanneer je de trap oploopt, met de kids aan het voetballen bent of met je vriendinnen gaat dansen. De komende tijd ga ik er dus tegenaan naar een gezond lichaam dat past bij mij.’
Eerder heeft de presentator de draak gestoken met haar vetrolletjes (happy rolls, zoals ze zelf noemde op haar instagramaccount). Ze toont geregeld daar ook geregeld haar lichaam in bikini of badpak.
Deze cheesecake van Miljuschka is haar favoriet en bevat ook haar favorieten: oreo-koekjes, chocolatechipcookies en cheesecake:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Foodtrucks steeds populairder, aantal in vijf jaar tijd meer dan verdubbeld
Het aantal foodtrucks in Nederland is de afgelopen vijf jaar meer dan verdubbeld, meldt de Kamer van Koophandel (KVK). In 2017 waren in Nederland bijna 1200 foodtrucks geregistreerd, nu zijn dat er bijna 2500, zo blijkt uit cijfers van het KVK Handelsregister. Het gaat om een toename van 110 procent. -
vraag 't vtwonen
Zo wordt je huis een oase van rust: ‘Dat is echt een basisbehoefte’
In een rustig huis is het fijn thuiskomen na een lange werkdag. Hoe maak je van je huis zo’n serene plek? We vragen het Liza Wassenaar, stylist bij vtwonen. -
Koken & eten
Wat eten we met Moederdag? Dit zijn de vijf lekkerste high-teahapjes
Zondag is het Moederdag. Naar een leuk restaurant voor een high tea kan nog niet, maar haar thuis in de watten leggen wel. Met deze heerlijke hartige en zoete gerechten is succes gegarandeerd, alleen al omdat je het zelf voor haar klaarmaakt. -
Podcast
Nanette en Marlies verloren ongeboren baby: ‘Zoveel liefde voor zo’n ieniemini mensje’
Een zwangerschap leidt niet altijd tot een blakende, gezonde baby: per jaar verliezen in Nederland zo’n 25.000 vrouwen een ongeboren kindje. In de podcast Miskraammonologen, een productie van Ouders van Nu, AD en de regionale titels, hoor je de persoonlijke verhalen van deze vrouwen. Deze week vertellen Marlies en Nanette over hun miskramen. -
PREMIUMMet video
Voedingscentrum onderzoekt ons afval: ‘Ze gooien zelfs dure chocolade en Franse kaas weg’
Een niet-aangebroken paasstol, restjes uit maaltijdboxen en een volle fles knoflooksaus: het is een willekeurige greep uit het voedsel dat dit jaar werd weggegooid. Het Voedingscentrum trekt een keer in de drie jaar onze vuilniszakken open en bekijkt of we meer of minder voedsel zijn gaan verspillen.
-
Koken & eten
Al zin in Heel Holland Bakt? Met dit boek kun je je voorbereiden
Weet jij welke limoenen in een key lime pie horen? Of wat de oorsprong van janhagel is? René Dings spoorde de verhalen op achter de bekendste koeken en gebaksoorten die wij eten. Hij bracht ze samen in zijn gebakwoordenboek. -
Dat kan alleen in Japan: Miljuschka eet dodelijke vis
In Japan kun je zeer verfijnde gerechtjes eten, maar de bevolking houdt er ook extreme eetgewoonten op na. Miljuschka stuit tijdens haar culinaire rondreis in Japan op kogelvis, die maar door een aantal chefs in de wereld mag worden klaargemaakt. Verder op het menu: inktvis die zich kan vastzuigen aan je slokdarm, en sushi van walvis. -
De beste games voor...
De beste games voor op een feestje: zo krijg je iedereen rondom de televisie
Gamen is meer dan alleen maar schieten of voetballen, en is vaak veel makkelijker om aan te beginnen dan je misschien denkt. In deze rubriek geven we daarom laagdrempelige tips voor games in elke situatie. Vandaag: de beste games voor tijdens een feestje.