Joost Esser in de keuken van zijn onderneming Plant B in Amsterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Esser in de keuken van zijn onderneming Plant B in Amsterdam. © Privécollectie

Na uitzending Dragons’ Den ging voorraad van Joost z’n bedrijf er in één avond doorheen

Klant-en-klaarmaaltijden zijn razend populair. Supermarkten liggen er vol mee, maar mensen die vaker 100 procent plantaardig willen eten, komen er nog bekaaid vanaf. Een gat in de markt, volgens Joost Esser uit Vught. Avocadokoningin en ‘Dragon’ Shawn Harris bood recent drie ton voor 25 procent van zijn onderneming Plant B. Hij sloeg het af.

0 reacties

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’