Oma Trees kookt Indonesisch met Danny: ‘Je hoeft vlees niet te vermoorden’

VideoDe vrolijke 24Kitchenchef Danny Jansen is terug met een nieuw seizoen Zoals Alleen Oma Dat Kan. Zes weken lang kookt hij niet alleen met oma’s, maar voor de verandering ook met een opa. ‘Het leuke van koken met oma’s en opa’s is dat het niet gejaagd is.’

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’