Onderweg? Deze gerechten neem je makkelijk mee
Het is weer zomer en er is geen beter moment om eropuit te trekken. Maar elke bestemming is leuker wanneer je het met lekker eten kan combineren. Daarom verzamelde Eatertainment voor ons deze vier handige recepten voor gerechten die je makkelijk kunt meenemen. Honderd procent achterbankbestendig!
Sommige mensen vinden elk gerecht dat mogelijk in een bakje past, geschikt eten voor onderweg. Maar deze gerechten kun je gewoon met je handen eten, zonder dat het een smeerboel wordt. Lekker zomers, fijn voor onderweg en leuk om te maken.
Kip-dragon focaccia: De frisse combinatie van kip en dragon is typisch Frans en de focaccia is helemaal Italiaans. Samen vormen zij het perfecte Zuid-Europese broodje voor jouw vakantie.
Citroenlimonade met tijm: Ouderwetse limonade met een kruidige twist. Een verkoelend drankje voor wanneer de hitte je te veel wordt.
Aardbei crumble muffins: Zoet zomerfruit in een knapperig gebakje? Deze muffins zijn ideaal voor elke picknick.
Frambozen bliss balls: Deze combinatie van zoete frambozen met de kokoscrunch van een Ferrero Rocher klinkt als een guilty pleasure, maar deze balletjes zijn stiekem hartstikke gezond!
BLT sandwich deluxe: Deze klassieke sandwich wordt extra groot uitgevoerd deze zomer. Bacon, sla en tomaat zorgen dat je na deze sandwich weer even vooruit kunt.
Meer inspiratie en tips voor in de keuken vind je hier:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Huilen: teken van zwakte of genetisch bepaald? ‘Traankanaal zit lager bij mannen’
-
Wat Eten We Vandaag: Pittige makreelcouscous met sugar snaps
Met dit recept voor couscous zet je binnen twintig minuten een heerlijke maaltijd vol groenten op tafel. We mengen de couscous met sugar snaps, komkommer, mais en een olie van peterselie. Voeg er nog makreel in tomatensaus aan toe en je hebt je portie Omega 3 weer binnen. -
PREMIUMEnergierekening
Frank: ‘De elektrische auto verbruikt per maand net zoveel als ons huis in de wintermaanden’
Frank Deleij (44) uit Alphen aan den Rijn investeerde flink en ging van het gas af: ,,Het geeft soms bijna een soort schuldgevoel.’’ Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
Wat Eten We Vandaag: Havermout bonbons
Deze havermout bonbons maak je met dadels en natuurlijk havermout. Maak ze af met verschillende soorten chocolade, pistachenootjes, fruit en kokos en jouw bonbons zijn klaar om van te genieten. Heerlijk voor bij de koffie of als afsluiting van een diner. -
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek.
-
PREMIUM
Hoe Rusland kaas met een Nederlands ‘korstje’ omarmde
-
-
-
PREMIUM
Vegan op het platteland? Dat is allesbehalve makkelijk
Veganisme rukt snel op, maar op het platteland is dat niet altijd een gemakkelijke keuze. In vergelijking met de grote steden is het veganistische assortiment in winkels én horeca veel beperkter. ,,Als ik eens wat bijzonders en veganistisch wil eten, moet ik naar de stad toe.” -
Wat Eten We Vandaag: Grieks lamsvlees met bonensalade
Heerlijk Grieks lamsvlees maak je met dit recept. Het vlees krijgt een frisse smaak door het oliemengsel van citroen, knoflook, oregano en tijm.