PREMIUM
Ook uit slechts één pan, ovenschaal of tajine tover je de heerlijkste gerechten
Voor lekker eten en drinken moet je bij kookboekkenner Karin en wijngoeroe Harold Hamersma zijn. Na de ongare eigenheimers en bloemkoolpap uit meneer Hamersma’s jeugd, zijn de eenpansgerechten van mevrouw Hamersma een verademing.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde paprika en mango salade
-
PREMIUMLezersmenu
Dijk59 in Losser: een dijk van een familiebedrijf
Dijk59 is het gezellige familierestaurant van Lucién en Leoni Game in het groene buitengebied van Losser. Gastvrijheid, gemoedelijkheid en goed eten gaan er hand in hand. Het lezersmenu van mei is daarvan het bewijs.Losser, Winterswijk, Hengelo, Enschede, Almelo -
PREMIUM
Hoe ontstaat MS? ‘Meeste mensen krijgen eerste verschijnselen rond hun 30ste’
Vandaag is het Wereld MS Dag. Wat zijn de symptomen van MS - voluit multiple sclerose - en kun je ooit genezen van deze chronische auto-immuunziekte? Prof. Dr. Guy Laureys, neuroloog in het Universitair Ziekenhuis Gent, geeft uitleg over het ziekteverloop. ,,Er is een genetische component, maar ook omgevingsfactoren kunnen het risico op MS vergroten.” -
PREMIUM
Drukte bij de energievergelijkingssites: vast contract afsluiten of toch nog even wachten?
Drukte bij de energievergelijkingssites. Vandaag is de laatste dag dat je onder gunstige voorwaarden een vast contract kunt afsluiten. Vanaf morgen geldt de hogere opzegboete. Twee experts geven advies wat nu verstandig is om te doen: nog even wachten of toch een contract afsluiten? -
PREMIUM
Ruben opent groot ontbijtrestaurant in Rotterdam: ‘Mensen ontbijten steeds vaker buiten de deur’
Bij zijn toenmalige werkgever kreeg hij geen gehoor toen hij aandrong op een uitgebreide ontbijtkaart. Want daar zou geen markt voor zijn in Rotterdam. Ruben Venema bewees met By Jarmusch het tegendeel. Over twee weken opent hij een nog groter ontbijtrestaurant.Rotterdam
-
PREMIUM
Augustus oogstmaand: drie recepten met de verse oogst
-
-
-
PREMIUMKoken&Eten
Barbecuetips: neem de tijd en leg het vlees niet koud uit de koelkast zo op het hete rooster
Heerlijk rolbevestigend: op vakantie in Zuid-Frankrijk is het ineens meneer Hamersma die voor de spijzen zorgt. Want daar gloeien de kooltjes elke dag. -
PREMIUMMet video
Klushuis werd gemiddeld 111.000 euro meer waard, maar is het nu nog de moeite?
Een oud huis kopen, opknappen en vervolgens met veel winst weer doorverkopen. Dat doen onervaren klussers in het nieuwe televisieprogramma De moeite waard?!. Maar is het ‘flippen’ van een huis in deze tijd, met dalende huizenprijzen en hoge rentes, nog wel rendabel?