PREMIUM
Op het terras van dit restaurant in Alphen is het net alsof je op Ibiza bent
Gouden PollepelWe zijn op een plek waar vroeger veel is geleden en de regels zijn ontdoken. Maar nu waan je je er op Ibiza. Althans buiten, want binnen is het een puinhoop. Maar dat blijkt schijn die bedriegt.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht. -
PREMIUMKoken & Eten
Geen frisdrank maar water met een geurtje: dit zijn de voor- en nadelen
Water drinken is hip. Daarom verschijnen er steeds meer smaakmakers om het glaasje leidingwater op te fleuren. -
PREMIUM
In dit restaurant gaat het er compleet anders aan toe: ossentong en vissengraten op menu
Geen biefstuk, maar een ossentong. En geen simpele ketchup, maar een sausje gemaakt van vissengraat. Bij restaurant Kom Eten in Hoogmade gaat het er op de Kop tot staart-avond nét iets anders aan toe dan in de meeste keukens.Hoogmade -
PREMIUMEnergierekening
Robert: ‘Afgelopen jaar verbruikten we 21.000 kWh aan stroom en wekten we 18.900 kWh op’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Robert Schrijvers (53) uit Maria Hoop in Limburg. -
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing.
-
Wat Eten We Vandaag: Gele curry met krieltjes
Een lekkere Thaise curry heeft de juiste balans tussen pittige, zoete en zure smaakmakers. Voor een friszuur element gebruiken we limoensap, kokos geeft het gerecht iets zoetigs. Houd je van pittig? Snijd dan een rode peper in ringetjes en garneer hiermee de curry. -
-
-
PREMIUMGouden Pollepel
Grand Café Central bestaat al 105 jaar en heeft een dessert waar je ‘zó!’ tegen zegt
Het vermakelijke enthousiasme van het manneke naast ons werkt aanstekelijk. Een voordelig voorafje blijkt een troostrijk gerecht. Een door een serveerder bedachte dessertcocktail is een voltreffer. -
PREMIUMGouden Pollepel
Uitzicht bekoort onze recensent nog het meest bij dit restaurant in Harmelen
De vorig jaar overleden ontwerper Jan des Bouvrie schiet ons deze avond twee keer te binnen. Het uitzicht op rivier en oevers bekoort. De wisseling van supplank pakt goed uit.