Recept van de dag: Gevulde aubergine met kikkererwten

Vanavond staat een lekker vegetarisch hoofdgerecht op het menu. Deze aubergine met kikkererwten is ook nog eens gevuld met een heerlijk gekruide vulling. Dat wordt genieten!

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 4 teentjes knoflook
- 25 ml olijfolie
- 2 aubergines
- 2 uien
- 2 rode paprika's
- 1 tl ras el hanout
- 1 blikje tomatenpuree
- 400 g kikkererwten (in blik)
- 1 tl chilipoeder
- 1 citroen
- 1 bosje koriander
- 150 g feta
- 400 g amandelschaafsel

Benodigdheden:
- Ovenschaal
- Rasp
- Hapjespan

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Wil je meer recepten van de dag zien? Klik dan hier.

Eet smakelijk!

Powered by 24Kitchen.

Volledig scherm
© 24Kitchen
  1. Bijna niemand kent ze, maar deze tweelingzussen verkopen miljoenen flessen frisdrank

    Bijna niemand kent ze, maar deze tweeling­zus­sen verkopen miljoenen flessen frisdrank

    De Nederlandse tweelingzussen Raissa en Joyce de Haas (28) maken vanuit Londen furore met hun luxe en suikervrije frisdrankjes. De twee - geboren in Helmond, getogen in Antwerpen - richtten vijf jaar geleden Double Dutch Drinks op en verkochten al meer dan 10 miljoen flessen. Het Amerikaanse zakenblad Forbes heeft de jonge ondernemers in de prestigieuze 30 under 30 Europe-lijst gezet. ,,Wij waren nooit zo van het bier.’’