Shutterstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Tien heerlijke herfstwijnen met een stoer karakter

Voor jou getestNu de bladeren verkleuren, gaat ook de wijn naar herfst­rood. Wijnkenner Harold Hamersma selecteerde er tien met een wat stoerder karakter, ook uit minder bekende oorden en van niet alledaagse druiven. 

 1. Martijn vindt honderden kostbare truffels met zijn zelfgetrainde speurhond: ‘Dexter jokt niet’
  PREMIUM
  Koken & eten

  Martijn vindt honderden kostbare truffels met zijn zelfge­train­de speurhond: ‘Dexter jokt niet’

  Je hond uitlaten en thuiskomen met een voorraadje truffels. Martijn Burgers gaat wekelijks met zijn Amerikaanse Stafford op truffeljacht. Soms in de ongerepte natuur, maar vaak ook in aangelegde stadsparken. Na afloop bakt hij met de luxe zwammetjes een eitje, waardoor het de allure krijgt van een ‘5-sterrendiner’. Iedere hond kan dit kunstje leren, zegt Burgers. ,,Het is heel eenvoudig.”
 2. Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmetstel)
  Koken & Eten

  Dit zet Nederland het liefst op tafel met kerst (en het is dit jaar minder vaak het gourmet­stel)

  Ondanks of juist dankzij de aanhoudende coronacrisis is Nederland nu al volop bezig met kerst, blijkt uit het zoekgedrag van mensen op de site en app van Albert Heijn. De fans van de feest-Allerhande kunnen hun lol op, want na de ingetogen feestdagen van vorig jaar pakken we dit jaar feestelijker uit, verwacht foodtrendwatcher Joyce Bierman, binnen Albert Heijn verantwoordelijk voor het magazine.