Williams Canteen in Rotterdam. Mirjam van der Meijden (Manager), Aquiles Raphaëla en chef-kok Jip Boon.
Volledig scherm
PREMIUM
Williams Canteen in Rotterdam. Mirjam van der Meijden (Manager), Aquiles Raphaëla en chef-kok Jip Boon. © Frank de Roo

Toffe groenten en cocktails uit blik: Williams Canteen is een stadskantine die naar meer smaakt

De gouden pollepelToen ik na maanden afwezigheid de Sambalman weer op zijn brommertje door de Witte de Withstraat zag rijden wist ik: het kan weer. De recensies voor de Gouden Pollepel gaan weer van start. De eerste is gelijk een voltreffer.

  1. 
Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reservering
    Koken & Eten

    Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reserve­ring

    Op een gemiddelde vrijdag of zaterdag zitten alle restaurants vol. Reserveren is een must bij de betere restaurants en dus zit er weinig anders op dan naar de supermarkt lopen of een broodje hamburger halen bij de gele M. Of toch niet? Foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer ziet in het buitenland én ook in Nederland een nieuwe trend: walk-ins only. Dat is Engels voor: kom maar aanwaaien, hier hoef je niet te reserveren.