Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Avalon. © Jan Ruland van den Brink

Verfijnde spijs én wijn bij Martine in de keuken

Restaurant Avalon Wijn en Spijs in De Steeg heeft niet voor niets wijn voor het woord spijs staan. The place to be voor iedere wijnliefhebber.

De Steeg heeft een Hoofdstraat met een rijksmonumentaal postkantoor in fraaie vakwerkstijl. Daarvoor staat een bescheiden krijtbord met de naam van het restaurant en een welkom.

We stappen binnen en de eigenares, chef-kok en sommelier, alle drie in de persoon van Martine van Zeventer, ontvangt ons met een handdruk. We staan bij haar in de keuken.

Score: 7,8

Beoordeling: Voorgerecht: 8, Hoofdgerecht: 8, Nagerecht: 7, Bediening: 8, Ambiance: 8, Prijs/kwaliteit: 8.

De rekening: (2 personen, 3 gangen) Lunch 3 gangen 2 x €65, Koffie 2x €5, Half wijnarr. 2 x €16, Totaal: €86.

Avalon Wijn en Spijs Hoofdstraat 21, De Steeg.