Wat Eten We Vandaag: Appeltaart baked oats met stroopwafel
Appeltaart als ontbijt, dat klinkt als een feestje. Met deze baked oats geniet je van een gezondere versie van appeltaart met een kleine guilty pleasure dankzij de stroopwafels. Even in de oven en de dag kan niet beter beginnen.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: Bakken
Ingrediënten:
- 180 gr havermout
- 2 bananen
- 2 eieren
- 2 el honing
- 2 tl kaneel
- 100 ml amandelmelk
- 1 tl bakpoeder
- Snufje zout
- 1 appel
- 4 mini stroopwafels
- 2 el amandelschaafsel
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Hutspot met klapstuk
-
PREMIUMTips
Juni voor veel gezinnen stressvolle maand: ‘Werk als team om de hectiek aan te kunnen’
De afsluiting van het schooljaar komt eraan, met (voor de basisschool) een avondvierdaagse, afscheidsmusical en barbecue met de klas. Structuurcoach Marleen Gondelach heeft tips om de hectiek van de maand juni te helpen bedwingen. ,,Zeg je ‘nee’ tegen anderen, dan zeg je ‘ja’ tegen jezelf en je kinderen.” -
Wat Eten We Vandaag: Gestoofde prei met aardappel en kabeljauw
Door prei te stoven in boter en kookroom wordt deze zacht van textuur en optimaal qua smaak. Heerlijk in combinatie met gekookte aardappelen en kabeljauw. -
Wat Eten We Vandaag: Piri piri drumsticks met gegrilde paprika
Zo’n gerecht dat vrijwel iedereen lust: piri piri drumsticks. We bakken de drumsticks eerst kort aan, zodat ze een mooi, bruin kleurtje krijgen. Vervolgens garen we ze met de paprika én zelfgemaakte marinade in de oven. De marinade krijgt door de rode rawit peper een lekker pitje. -
Wat Eten We Vandaag: Frambozen bliss balls
Bliss balls: een ideaal én verantwoord tussendoortje. Deze voedzame snack is makkelijk mee te nemen, dus handig voor onderweg. De frambozen bliss balls heb je binnen no-time gemaakt en ze zijn ook nog eens superlekker. Perfect voor de zoete trek.
-
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
-
-
-
Waarom Emmentaler geen beschermde kaas is en Edammer wel
De gatenkaas Emmentaler hoeft niet uit het Zwitserse Emmental te komen om in de EU Emmentaler te mogen heten. Dat heeft het Europese Hof van Justitie woensdag geoordeeld. -
PREMIUM
Geen vet eten om hartkwaal te voorkomen? Een hardnekkige fabel, zegt cardioloog
Wat veroorzaakt hartaandoeningen, en hoe houd je je hart gezond? Daar gaan meerdere adviezen en wijsheden over rond. Cardioloog Janneke Wittekoek vertelt wat er waar is van zes veelgehoorde stellingen over hartgezondheid.