Wat Eten We Vandaag: Bami bowl met mango en sojabonen
Aziatische smaken, je kunt ons niet gelukkiger maken! Zo ook in een heerlijke bami bowl met mango en sojabonen. Makkelijk te maken en met slechts 8 ingrediënten simpel, maar ontzettend lekker.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 6 mienestjes fijn
- 1 prei
- 3 eieren
- 1 tl olie
- 1 zakje bami kruidenpasta
- 75 gr wortel julienne
- 200 gr sojabonen (edamame bonen)
- 100 gr mango (vers of uit de vriezer), in blokjes
- Optionele garnering: rode peper, koriander, zwarte sesamzaadjes
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Wilfred kijkt voor zijn werk in afvalemmers: 'Negen van de tien mensen reageren enthousiast’
Koffiedik, aardappelschillen en ja, ook de stinkende resten van je met knoflooksaus doordrenkte bezorgmaaltijd: Goud waard, willen afvalverwerkers van de daken schreeuwen. Toch belandt het in de grijze kliko. En dus in de verbrandingsoven. ,,Mensen denken: ‘vies’, maar ze moeten gaan denken: ‘compost.’” -
Wat Eten We Vandaag: Papadums met tonijntartaar
Papadums worden in India veel gegeten als bijgerecht. De knapperige pannenkoek is ideaal om ergens in te dippen of om te beleggen. In dit gerecht beleggen wij de papadums met tonijntartaar en appel als frisse tegenhanger. -
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde zoete aardappel met halloumi
Kaas grillen op de barbecue - kan dat? Jazeker. In dit recept maken we gebruik van halloumi, een kaassoort die gebakken of gegrild kan worden zonder dat het smelt. De halloumi wordt gecombineerd met ui en zoete aardappel. Een geslaagd vegetarisch barbecuegerecht. -
Wat Eten We Vandaag: Plaatpizza met asperges en gerookte zalm
Asperges en gerookte zalm: een geliefde combinatie. Deze plaattaart is lekker makkelijk, de oven doet namelijk het meeste werk. Heerlijk romig dankzij de aspergesaus en afgetopt met verse dille als smaakmaker. -
PREMIUM
Altijd maar reizen voor je werk, is dat nou wel zo leuk? ‘Moest wel eens een verjaardag van mijn kind missen’
Elke dag na je werk naar huis, dat is niet voor iedereen de realiteit. Deze drie Nederlanders waren soms vaker onderweg dan thuis. Hoe is het om veel te reizen voor je baan en hoe gaat het thuisfront daarmee om?
-
Zo deel je zo min mogelijk persoonlijke data met Facebook
Steeds meer mensen maken zich zorgen over wat Facebook met hun persoonlijke data doet. Met onderstaande tips hou je zoveel mogelijk informatie privé. -
Koken & Eten
Koud water of kokend water? Zo kook je je aardappelen het best
Eet jij vaak aardappelen? En hoe maak jij ze dan klaar? De een doet het met kokend water, de ander zet ze met koud water op. Experts geven hun adviezen voor het goed klaarmaken van de pieper. -
Wat Eten We Vandaag: Loaded potato met spekjes en cheddar
Gebakken spekjes, cheddar en zure room: dat klinkt als comfort food. Deze gepofte aardappel is makkelijk te maken met slechts een paar ingrediënten, en zó lekker.