Wat Eten We Vandaag: Burrito bowl met cajunkip
Soms heb je geen tijd of zin om in de keuken te staan. Mealpreppen is in dat geval dé oplossing. Hierdoor zet je met weinig moeite toch een zelfbereide maaltijd op tafel! Probeer deze heerlijke burrito bowl met zelfgemaakte tomatensalsa.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 4
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 800 gr kipdijfilet
- 2 el olijfolie
- 1 tl cajunkruiden
- 400 gr rijst
- 2 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 400 gr tomatenblokjes
- 1/2 bosje koriander (eventueel extra ter garnering)
- 2 tl tacokruiden
- 400 gr maïs
- 400 gr zwarte bonen
- 2 limoenen
- 200 gr crème fraîche
- 200 gr geraspte kaas
- Optioneel: 2 avocado’s
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Rijst met kip en groenten in een zelfgemaakte saus
Simpel, maar lekker! Dit gerecht heeft een oosters tintje doordat de kipblokjes worden gebakken in een zelfgemaakte saus. De kip met groenten wordt geserveerd bij rijst: een heerlijke maaltijd die in een half uurtje op tafel staat. -
Zo deel je zo min mogelijk persoonlijke data met Facebook
Steeds meer mensen maken zich zorgen over wat Facebook met hun persoonlijke data doet. Met onderstaande tips hou je zoveel mogelijk informatie privé. -
Wat Eten We Vandaag: Gevulde koolrabi met mozzarella en cheddar
Koolrabi is een fantastische zomergroente en valt goed te combineren met verschillende smeltkazen zoals zachte mozzarella en pittige cheddar. Serveer dit gerecht met brood en sperziebonen voor een volwaardige maaltijd. Los is deze koolrabi ook lekker als bijgerecht, bijvoorbeeld bij de barbecue. -
met Video
Grieks restaurant op Mykonos blijft z'n klanten maar belazeren: 600 euro voor krabbenpootjes
Een vakantie op Mykonos is nooit goedkoop, maar één restaurant op het Griekse feesteiland maakt het wel heel bont met torenhoge rekeningen voor argeloze toeristen. Vorige maand legde de inspectie DK Oyster een boete op van 31.000 euro wegens ‘diverse overtredingen’. Ze gaan gewoon door. -
Koken & Eten
Koud water of kokend water? Zo kook je je aardappelen het best
Eet jij vaak aardappelen? En hoe maak jij ze dan klaar? De een doet het met kokend water, de ander zet ze met koud water op. Experts geven hun adviezen voor het goed klaarmaken van de pieper.
-
PREMIUM
Altijd maar reizen voor je werk, is dat nou wel zo leuk? ‘Moest wel eens een verjaardag van mijn kind missen’
Elke dag na je werk naar huis, dat is niet voor iedereen de realiteit. Deze drie Nederlanders waren soms vaker onderweg dan thuis. Hoe is het om veel te reizen voor je baan en hoe gaat het thuisfront daarmee om? -
Wat Eten We Vandaag: Zalm in paprikasaus met geroosterde groenten
In dit overheerlijke ovengerecht wordt zalm gecombineerd met een zelfgemaakte paprikasaus en geroosterde groenten. Een makkelijk en snel gerecht boordevol groenten. -
Wat Eten We Vandaag: Traybake met tuinbonen, vegetarische kipstuckjes en mozzarella
Deze vegetarische traybake is ideaal voor doordeweeks. Met weinig ingrediënten zet je in een handomdraai een kleurrijke, voedzame maaltijd op tafel.