Wat Eten We Vandaag: Caponata met gestoofde kabeljauw

Onbekend maakt onbemind. Daar waar cannoli de harten heeft gestolen van menig Nederlander, is een ander nationaal gerecht uit Sicilië een stuk minder bekend. Maar niet voor lang meer! We gaan Siciliaanse caponata proberen.

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 35-40 minuten

Ingrediënten
2 aubergines
- olijfolie
- zout en peper
- 2 middelgrote rode uien
- 3 rijpe Romatomaten
- ½ struik bleekselderij (met blad)
- 2 tenen knoflook
- 3 el Taggiasche olijven zonder pit
- 2 el kappertjes
- 1 el rode wijnazijn
- 4 kabeljauwfilets zonder vel
- 3 el pijnboompitten
- 1 ciabatta

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Caponata met gestoofde kabeljauw © 24Kitchen