Wat Eten We Vandaag: Eenpansgerecht met vis
Heb je toevallig nog vis in de koelkast of vriezer en heb je zin in een gerecht met lekker veel groenten? Maak dan vooral eens dit eenpansgerecht met vis.
Recept voor 2 personen
Bereidingstijd circa 30-40 minuten
Ingrediënten
- 2 stuks kabeljauw/pangasius
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 75 ml witte wijn
- 1 paprika
- 1 ui
- 350 gr tomatenfrito
- zout en peper
- 2 tl peterselie
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.lekkerensimpel.com
Eet smakelijk!
Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke video’s.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMMet video
Statiegeld op blikjes, zo krijg je je geld terug
Na de kleine plastic flesjes zijn nu de blikjes aan de beurt. Vanaf deze week betaal je daar ook 15 cent statiegeld voor. Maar waar is dat goed voor en ook niet onbelangrijk: hoe krijg je je centjes weer terug? -
PREMIUMVoor jou geproefd
Een goede vegaburger is lastig te vinden, maar dit merk flikt het
Vegetarische hamburgers, dat is voor de hamburgerfan als vloeken in de kerk. Toch groeit het aanbod gestaag en daarmee de enthousiaste fans. Dat maakt ons nieuwsgierig. Op zoek naar de beste ‘nepper’. -
Dit zijn de addertjes onder het gras van private lease
Ooit was er geen hond in geïnteresseerd, maar inmiddels is private lease niet meer weg te denken uit het Nederlandse autolandschap. Autorijden zonder zorgen over restwaarde, inruil of onderhoud en met een maandbedrag waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Maar er zitten addertjes onder het gras. -
Wat Eten We Vandaag: Bloemkoolstamp met schelvis en Hollandse garnalen
Voor wie zowel van stamppot als van vis houdt, is deze stoemp met schelvis en Hollandse garnalen een ideaal gerecht. -
Wat Eten We Vandaag: Preistamppotje met kabeljauw en spekjes
Nog een paar dagen en de lente breekt weer aan. Om het voorjaar te vieren zetten we een bijpassende stamppot op tafel met prei en witvis. Lekker zout, ziltig en hartig en de salie zorgt voor een verrassende twist.
-
Wat Eten We Vandaag: Boerenkoolsalade met geroosterde biet en pompoen
Hollandse boerenkool kan behalve door de stamppot, ook als basis dienen voor een salade. In dit geval vullen we ‘m aan met rode biet, pompoen en ricotta. -
-
-
PREMIUM
Met deze bomen heb je snel een koeler terras
De beste remedie tegen een hete zomer? Onze tuinexpert Laurence Machiels weet raad: plant nu nog bomen! Afhankelijk van de grootte van je tuin, legt ze uit welke bomen het best tot hun recht komen en welke genoeg (maar ook niet te veel) schaduw geven. ,,Strooi een mulchlaag van compost of bladaarde onder de boom, dat houdt de verdamping tegen.’’ -
Wat Eten We Vandaag: Artisjokken en groene asperge quiche
Deze rechthoekige quiche met artisjokken en groene asperges doet het erg goed bij een borrel of op een buffettafel. Je kan natuurlijk ook een ronde quiche- of taartvorm gebruiken.