Wat Eten We Vandaag: Gehaktballen met rodewijnjus en aardappel-selderijpuree

Gehaktballen zijn altijd een goed idee en vooral vandaag! Vooral als je er een lekkere aardappel-selderijpuree aan toevoegt. 

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 1 kleine knolselderij
- 500 g kruimige aardappels
- Zout en peper
- 2 uien
- 2 takjes rozemarijn
- 2 tenen knoflook
- 4 beschuiten
- 500 g half-om-half gehakt
- 1 ei
- 1 à 2 el bloem
- 250 ml wijn
- 0,5 tl chilivlokken (optioneel)
- 0,5 tl tijm (optioneel)
- Scheutje melk
- 50 g boter
- 150 ml crème fraîche
- Scheutje truffelolie (optioneel)

Benodigdheden:
- Pureestamper

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen