Probeer deze hapjes eens zelf te maken. Het loont, dat zeker!
Volledig scherm
Probeer deze hapjes eens zelf te maken. Het loont, dat zeker! © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Gestoomde Chinese dumpling

Bekenden van de Oosterse keuken hebben het misschien wel eens gegeten: siu mai. Deze gestoomde Chinese dumplings worden verpakt in een siu mai velletje waarvan de bovenkant niet helemaal is dichtgevouwen. Probeer deze heerlijke hapjes vooral eens zelf te maken! De ingrediënten haal je onder andere bij de Aziatische supermarkt.

  1. Dit woord moet in de ban, want het maakt iets liefs en zachts van dierenleed
    Koken & eten

    Dit woord moet in de ban, want het maakt iets liefs en zachts van dierenleed

    Het woord kraambox is de winnaar van de eerste eufemismeverkiezing van dierenwelzijnsorganisatie Wakker Dier. Met 45 procent van de stemmen heeft dit woord gewonnen. ,,Kraambox klinkt als een positieve, fijne term waarbij je denkt aan de kraamtijd van een pasgeboren baby. Het woord klinkt veilig en zacht”, zegt Anne Hilhorst van Wakker Dier. ,,In werkelijkheid is het een stalen kooi met een harde vloer waarin het moedervarken gemiddeld vier weken vastzit.”
  1. Wat Eten We Vandaag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw

  2. Wat Eten We Vandaag: Fried chicken en coleslaw
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Fried chicken en coleslaw