Wat Eten We Vandaag: Groene asperge-zalmrolletjes
Groene asperges, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Zo ook in dit verrassend simpele gerecht met zalm, krieltjes en venkel. De gehalveerde kwarteleitjes en de in zalm ‘verpakte’ asperges zorgen voor een verrassend effect; zo maak je zeker indruk op jouw gasten.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal personen: 4
Ingrediënten
- 500 gr krieltjes in de schil
- 150 ml milde yoghurt
- 3 stengels bosui, in ringetjes
- 5 gr dille, fijngehakt
- 1 tl mierikswortel
- peper en zout
- 350 gr groene asperges
- 200 gr gerookte zalmfilet
- 1 venkelknol
- 12 kwarteleitjes
- 1 el kappertjes
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Zo ontmoedigt je smarthome inbrekers tijdens je vakantie
Vakantie is fijn, maar voor veel mensen kan het achterlaten van hun huis ook veel stress opleveren. Ben jij bang voor inbrekers, heb je huisdieren die niet mee mogen of verwacht je post terwijl jij in een tropisch oord zit? Dan bieden deze smarthometoepassingen soelaas. -
Best Getest
Getest: Dit is de beste staafmixer met hakmolen
Wat is de beste staafmixer met hakmolen? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
Wat Eten We Vandaag: Groene shakshuka met spinazie en munt
Shakshuka is een heerlijk eenpansgerecht dat haar oorsprong vindt in de Midden-Oosterse keuken. Dankzij bekende chefs als Yotam Ottolenghi is deze keuken de afgelopen jaren razend populair geworden. En dat is niet gek, want deze cuisine staat bekend om haar gerechten boordevol smaak. Groene shakshuka is zeker zo’n gerecht. -
Wat Eten We Vandaag: Hartige pannenkoeken met parmaham en yoghurt
Is het pannenkoekenavond en wil je een keer iets nieuws op tafel zetten? Probeer dan deze glutenvrije hartige kikkererwten-pannenkoeken. Een veelzijdig recept waarbij je de garnering kunt variëren. Voor dit recepten toppen wij de pannenkoeken met parmaham, courgette en een zelfgemaakte yoghurt-knoflooksaus. -
PREMIUMKoken & Eten
Zo (on)gezond is pasta echt voor je: 'Het hangt ervanaf hoe en hoeveel je ervan eet’
Wie spaghetti kookt, kan kiezen voor witte of volkoren pasta. Maar tegenwoordig heb je ook glutenvrije, spelt of pasta van peulvruchten. Welke variant is gezonder?
-
Koken & Eten
Eenpansgerechten: met deze vier makkelijke maaltijden heb je weinig afwas
Eenpansgerechten zijn complete maaltijden die je in één pan of schaal bereidt. Makkelijk, vaak voordelig omdat je maar één pit gebruikt en lekker weinig afwas natuurlijk. Eatertainment selecteerde vier recepten van gerechten die ook nog weinig tijd kosten. -
PREMIUMhuisarts vertelt
Op bezoek bij meneer Lobi: ‘Uw vrouw zegt dat u verslaafd bent geraakt aan de bank’
Voor onze rubriek Huisarts Vertelt schrijft Rutger Verhoeff wekelijks over patiënten die hem raken. -
Interieurinfluencers laten tienduizenden mensen in hun huis kijken: 'Het is een beetje uit de hand gelopen’
Voor sommige interieurstylisten is hun eigen huis hun etalage. Ze delen foto’s en video’s van hun aangeklede woon- en slaapkamers op social media. Hoe is het om zoiets persoonlijks als je huis op het wereldwijde web te zetten? Drie stylisten slash interieurinfluencers vertellen.