Wat Eten We Vandaag: Groente lasagne uit de airfryer
Een heerlijke vegetarische groente lasagne uit de airfryer. Lekker romig met een hartige smaak van de geitenkaas en een zoete smaak van de bietjes en tomatensaus.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten (+30 minuten wachttijd)
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 el olijfolie
- 400 gr pomodorini-tomaten uit blik
- 1 el gedroogde oregano
- Peper en zout
- 300 gr courgette
- 600 gr gekookte bietjes
- 125 gr verse lasagnebladen
- 250 gr zachte geitenkaas
- 2 takjes tijm
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. -
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema. -
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging -
Wat Eten We Vandaag: Parmezaan-kipnuggets uit de airfryer met spicy mayonaise en citroendip
Zelf kipnuggets maken is helemaal niet moeilijk is en ook nog eens veel lekkerder dan een kant-en-klare diepvriesvariant. Deze Parmezaan kipnuggets uit de aifryer met zelfgemaakte spicy mayonaise en citroendip zijn ideaal voor het weekend. -
Wat Eten We Vandaag: Traybake met aardappel, bonen en mais
Dit kleurrijke gerecht boordevol groenten is geheel vegan. Het gerecht bereid je in één ovenschaal waardoor je ook nog eens weinig afwas hebt. Het frisse sausje van plantaardige kwark en limoen brengt het recept helemaal in balans. Een ideaal recept om de week goed mee te beginnen.
-
Wat Eten We Vandaag: Butter chicken van bloemkool
Een heerlijke romige curry door het gebruik van room en boter. De bloemkool is een perfecte vervanger van kip doordat deze zacht wordt maar ook een bite geeft aan het gerecht in de licht gekruide tomatensaus. De yoghurt, papadums en koriander geven een mooie balans aan het gerecht. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Thaise groene curry met tilapiafilet
Groene curry dankt zijn naam aan de groene pepers die erin verwerkt zijn. Thaise groene curry is ontzettend populair dankzij de gebalanceerde, licht pittige smaak. -
Wat Eten We Vandaag: Preistamppot met gember, kerrie en garnalen
Met stamppotten kun je eindeloos variëren: probeer eens deze variant met gember, kerrie en garnalen. Tip: gebruik bij voorkeur kruimige aardappelen, want deze vallen goed uit elkaar na het koken.