Hamburger Aziatische stijl met abrikozenchutney.
Volledig scherm
Hamburger Aziatische stijl met abrikozenchutney. © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Hamburger Aziatische stijl met abrikozenchutney

Geef eens een Oosterse twist aan het klassieke broodje hamburger met onze hamburger Aziatische stijl. De runderhamburgers worden tijdens het bakken bestreken met een abrikozen-ketjapsausje en geserveerd met een heerlijke zelfgemaakte abrikozenchutney.

  1. De hete sauzen van broers Freek en Stan zijn ‘hot’ in heel Europa: ‘We krijgen zelfs dankbetuigingen’
    PREMIUM

    De hete sauzen van broers Freek en Stan zijn ‘hot’ in heel Europa: ‘We krijgen zelfs dankbetui­gin­gen’

    Een misverstand wil Freek Raijmakers (31) graag uit de wereld helpen. Bij hete saus draait het niét alleen om hitte. ,,Smaak is uiteindelijk belangrijker dan pittigheid.” Raijmakers kan het weten: Samen met broer Stan bedient hij vanuit Asten liefhebbers van hete saus in heel Europa op hun wenken. Webshop Heatsupply begon als een gok van twee broers, maar is serious business.
  1. Wat Eten We Vandaag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw

  2. Wat Eten We Vandaag: Fried chicken en coleslaw
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Fried chicken en coleslaw