Wat Eten We Vandaag: Kaaskletskoppen met rozemarijn
Een guilty pleasure van velen: krokante gesmolten kaas. Met dit recept maak je heel makkelijk krokante kaaskletskoppen met rozemarijn. Met slechts 2 ingrediënten zet je een heerlijk en knapperig hapje op tafel tijdens de borrel.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal porties: 10
Categorie: Borrelhapjes & snacks
Ingrediënten:
- 150 gr oude kaas, geraspt
- 3 takjes verse rozemarijn
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Artisjokken en groene asperge quiche
Deze rechthoekige quiche met artisjokken en groene asperges doet het erg goed bij een borrel of op een buffettafel. Je kan natuurlijk ook een ronde quiche- of taartvorm gebruiken. -
Is het beter om ’s ochtends of ’s avonds te douchen? Dit zeggen dermatologen
Een frisse douche om wakker te worden? Of toch maar een warm bad om goed te slapen? Iedereen heeft wel een favoriet moment om zich te wassen. Maar welk tijdstip van de dag is nu het beste voor je huid? Wij vroegen advies aan dermatologen Jan Gutermuth en Thomas Maselis. ,,Ook de duur van je douche speelt een belangrijke rol.” -
PREMIUMEnergierekening
Laura: ‘We willen tot ons pensioen hier wonen, dus maandlasten zo laag mogelijk krijgen’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Laura Baas (32) uit Siddeburen in Groningen. -
eigen tuin eerst
Zevenblad in de tuin? Bestrijden is een lastige klus
Zevenblad. Als dat in je tuin groeit ben je niet blij. Het woekert als een gek. Zo kom je er vanaf volgens tuingoeroe Romke van de Kaa. -
Wat Eten We Vandaag: Sperziebonen met spekjes en azijn
Boontjes met spek is een gouden combinatie. Geef het gerecht een extra dimensie door de toevoeging van krieltjes en appelstroop.
-
Wat Eten We Vandaag: Thaise groene curry met tilapiafilet
Groene curry dankt zijn naam aan de groene pepers die erin verwerkt zijn. Thaise groene curry is ontzettend populair dankzij de gebalanceerde, licht pittige smaak. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Bananenbowl met pangranola en blauwe bessen
Zelf granola maken? Dat kan ook heel makkelijk in een pan. In 10 minuten is deze knapperige pangranola klaar. Wij verwerken de granola in een heerlijke bananenbowl met blauwe bessen. Ga voor plantaardige yoghurt en - boter om dit ontbijt compleet vegan te maken. -
Wat Eten We Vandaag: Sticky kip met rijst en wokgroenten
Een lekkere én snelle avondmaaltijd, dat is dit gerecht. De sticky kipstukjes bak je in een zelfgemaakte marinade. Deze gebakken kipstukjes zijn zoet, kleverig en overheerlijk. Ook bij kinderen zal dit gerecht ongetwijfeld in de smaak vallen.