Wat Eten We Vandaag: Karbonade met zoetzure rabarberchutney & pastinaakpuree

Vanavond een maaltijd met voornamelijk Nederlandse ingrediënten: karbonade met zoetzure rabarberchutney & pastinaakpuree en granaatappel. Tipje van Hugo Kennis: kook de pastinaak in melk, zodat de smaak beter behouden blijft.

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 3 rode uien
- 375 ml wittewijnazijn
- 250 g suiker
- 2 kardemompeulen
- 1 el geraspte gemberwortel
- 450 g (geforceerde) rabarber
- 0,5 granaatappel
- 1 ui
- 500 g pastinaak
- Klontje boter
- 400 ml melk
- Zout, peper
- 4 karbonades
- 1 à 2 el olie

Benodigdheden:
- Grillpan

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen