Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Kruidensalade met vegetarische burger en krieltjes

Zin in een snelle vegetarische maaltijd? Maak zelf een verse kruidensalade, vergezeld door goudbruin gebakken krieltjes en een vegetarische burger. De salade is lekker fris dankzij de komkommer, radijsjes en zelfgemaakte dressing van limoensap en honing.

  1. Hitte of niet, Duitser Sven staat in zijn kraam braadworsten te verkopen (en dat blijkt een succes)
    PREMIUM
    Video

    Hitte of niet, Duitser Sven staat in zijn kraam braadwor­sten te verkopen (en dat blijkt een succes)

    Het is nog maar de vraag of bondscoach Joachim Löw met Die Mannschaft zaterdag tegen Portugal hoge ogen zal gooien. Eén ding is zeker: in Hellevoetsluis is er een klein, Duits team dat wél succesvol is. Dinsdag opende Sven Streefkerk zijn gloedjenieuwe foodtruck Klein Duitsland bij de Vuurtoren van Hellevoetsluis. Zijn specialiteit? Uit de Heimat geïmporteerde braadworsten en curryworsten.
  2. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’