Wat Eten We Vandaag: Lekkerbekje met witlof en kerriesaus
Inspiratie nodig voor een heerlijk en makkelijk visgerecht? Serveer je lekkerbekje dan vooral eens met gebakken krieltjes en een zelfgemaakte kerriesaus. Knapperige witlof en zoete appel en sinaasappel zorgen voor een frisse touch aan dit smakelijke gerecht.
Delen per e-mail
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 3 el olijfolie
- 400 gr minikrieltjes uit het koelschap
- 2 gepaneerde lekkerbekjes
- 2 eieren
- 2 el yoghurt
- 2 el mayonaise
- 1 tl mosterd
- 1 el kerriepoeder
- 4 witlof stronkjes
- 1 sinaasappel
- 1 appel
- Peper en zout
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Zoete aardappelstamppot met spinazie
Zin in een lekkere én makkelijke maaltijd? Deze zoete aardappelstamppot met spinazie heb je zo op tafel staan en is supersimpel te maken. De stamppot wordt afgetopt met tomaatjes, olijven en witte kaas; een heerlijk vegetarisch gerecht. -
BinnensteBuiten: de makers vieren duizendste uitzending met een feestelijk ananasdrankje
Huis, tuin, kook- en natuurtips: ze komen elke werkdag voorbij in het KRO-NCRV-programma BinnensteBuiten. Vanavond is de duizendste aflevering te zien. Een lekker kijkmoment net na etenstijd, vinden de fans. -
Wat Eten We Vandaag: Hamburger Aziatische stijl met abrikozenchutney
Geef eens een Oosterse twist aan het klassieke broodje hamburger met onze hamburger Aziatische stijl. De runderhamburgers worden tijdens het bakken bestreken met een abrikozen-ketjapsausje en geserveerd met een heerlijke zelfgemaakte abrikozenchutney. -
Nooit een Tupperware-party meer in Nederland: ‘Dit is het einde van een tijdperk’
Tupperware trekt vanwege de dalende verkopen de stekker uit Nederland. En daarmee komt ook een einde aan die befaamde Tupperware-party, waarbij consulentes bij een gastvrouw (of -heer) thuis keukengerei en ander spul aan de man brengen. Het vertrek komt niet onverwacht, zegt de één. Voor de ander is dit het einde van een tijdperk. ,,Het draaide vooral om de gezelligheid.” -
Nu we ze volop eten: alles wat je moet weten over paaseitjes
De winkels puilen nu uit van de paaseitjes. Hoe gezond zijn die chocoladesnoepjes en welke smaken zijn het populairst?
-
PREMIUM
Diabetespatiënten fietsen van Friesland naar bakermat Bossche bol: ‘Daarin zit minste suiker’
De tocht der tochten ging wéér niet door. De ongeveer even lange fietstocht Samen met Sam, om geld op te halen voor het Diabetes Fonds, redde het wél. Van Friesland naar Den Bosch, op de fiets, en dat met een wisselvallige suikerspiegel. -
Wat Eten We Vandaag: Surinaamse sardientjes in tomatensaus met zoetzure komkommer
Sardientjes in tomatensaus worden in Suriname vaak gegeten bij de rijst. Wij serveren hier lekkere zoetzure komkommerplakjes bij voor een frisse toets. Voor nóg meer smaak maak je de komkommerplakjes zelfs al een dagje eerder. -
PREMIUM
Dit sterrenrestaurant gooit na corona de deuren in het weekend dicht
Ze speelden al langer met de gedachte maar de tweede lockdown heeft Tabitha en Rik Jansma van Basiliek in Harderwijk het laatste zetje gegeven. Na coronatijd gooien ze de deuren van hun sterrenrestaurant in het weekend dicht. De Jansma’s hebben het afgelopen jaar een rijker sociaal leven ontdekt en willen dat niet meer kwijt.