Wat Eten We Vandaag: Luxe kapsalon

In de categorie ‘eten dat je normaal gesproken bestelt maar eigenlijk veel beter zelf kunt maken’: de kapsalon. Een luxe variant welteverstaan met verse frieten, kipdijfilet en verse bladpeterselie. 

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
- 1 l zonnebloemolie
- 1 kg agria-bonken of vastkokende bonken
- 600 g kipdijfilet
- 2 el shoarmakruiden
- 500 g ijsbergsla
- 3 tomaten
- 1 komkommer
- 8 plakken jong belegen kaas
- 1 rode ui
- 1 bos bladpeterselie
- knoflooksaus
- sambal
- zout

Benodigdheden:
Frituurpan

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
luxe kapsalon © 24Kitchen