Wat Eten We Vandaag: Mexicaanse sukade in biermarinade

¿Qué vamos a comer hoy? We gaan barbecuen - en wel op zijn Mexicaans. Een Mexicaanse gegrilde sukade met maiskolven en tortilla’s. ¡Qué rico!

Hoofdgerecht: vlees
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4

Ingrediënten

Gemarineerde sukade
800 g sukadelappen
- 3 sinaasappels
- 1 bos koriander
- 1 flinke rode ui
- zout en peper
- 2 el Mexicaanse kruidenmix
- 1 flesje pils

Salsa Mexicana
400 g tomaten
- 1 bos koriander
- 1-2 jalapeño’s (naar smaak)
- 1 rode ui
- 2 limoenen
- zout

Erbij
4 voorgekookte maïskolven
- 8 maïstortilla’s
- 200 ml sour cream

Benodigdheden
Vleeshamer, barbecue

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Mexicaanse sukade in biermarinade © 24Kitchen