Wat Eten We Vandaag: Mueslirepen met abrikozen en pompoenpitjes
Dol op het maken van tussendoortjes om mee te nemen? Dan is dit recept voor mueslirepen zeker iets voor jou! Ideaal om in het weekend te maken en de hele week van te genieten.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal porties: 12 repen
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 75 gr blanke amandelen
- 12 abrikozen
- 100 gr suiker
- 3 el water
- 100 gr amandelboter (pindakaas van amandelen)
- 50 ml honing
- 200 gr havermout
- 75 gr zonnebloempitten
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Deze spullen moet je uit je geparkeerde auto halen tijdens de hitte
De zon schijnt deze zomer weer op volle kracht en daar moeten we in de auto rekening mee houden. Sommige spullen kan je maar beter uit je geparkeerde auto halen, want ze kunnen voor problemen zorgen. -
Starbucks boekt hogere omzet door duurdere kopjes koffie
Starbucks heeft het afgelopen kwartaal een hogere omzet geboekt door de prijzen te verhogen. Die hogere uitgaven aan kopjes koffie en gebak compenseerden problemen die de Amerikaanse koffieketen ondervond in China, waar coronalockdowns de verkoop dwarszaten. -
Koken & Eten
Is kaas echt ongezonder in gesmolten staat of is dat een fabel?
We geloven het niet zomaar: de zin en onzin van ons eten en drinken. Deze week: is kaas ongezonder in gesmolten versie? Laura Obdeijn zoekt het uit. -
Lissy en Pascal hebben niet één, maar twee banen: ‘Mensen verklaren me voor gek’
Voor het geld doen ze het niet. Dat kunnen ze makkelijk met één baan verdienen. Toch houden Pascal de Vos (37) en Lissy Cornelissen (23) er nóg een baan op na. Sommigen verklaren hen voor gek. Zelf zijn ze juist gelukkiger met twee banen. -
Wat Eten We Vandaag: Soto ajam met ei en gebakken uitjes
Soto ajam is een rijkgevulde Indonesische maaltijdsoep. Wij geven hier graag een eigen draai aan. De soep vult erg goed en is door de korte bereidingstijd ideaal voor dagen waarop je niet zoveel tijd hebt om in de keuken te staan.
-
Koken & Eten
Pizzaoven kopen: 'Voor een etentje met vrienden is zo'n rvs-oventje helemaal prima'
Tijdens warme zomerdagen houden we er bijna allemaal van om lang buiten te blijven zitten. En als je dan ook nog pizza kunt eten, is het meteen extra gezellig. Op internet vind je veel verschillende pizzaovens voor buiten, maar welke moet je hebben? -
Wat Eten We Vandaag: Aubergine uit de oven met tomaat, couscous en walnoten
Zet een heerlijk vegetarisch ovengerecht op tafel met onze aubergines met tomaat, couscous en walnoten. Door de walnoten fijn te hakken en te verwerken in de saus geef je een lekkere hartige twist aan het recept. -
Wat Eten We Vandaag: Baked Banana
Na een heerlijke barbecue is er altijd nog een gaatje over voor een dessert. Dit recept bereid je op de barbecue en ontleent zich uitstekend om naar eigen smaak in te vullen. Maak bijvoorbeeld een vulling van karamel of voeg mini-marshmellow toe voor een s’mores effect.