Wat Eten We Vandaag: New York style cheesecake met chocolate chip cookies
De roemruchte New York cheesecake vindt zijn oorsprong in… jawel, New York! Het verschil zit in de bereiding: in plaats van laten opstijven in de koelkast bij een normale cheesecake wordt de New York cheesecake gebakken in de oven. Deze heerlijke variant met chocolate chip cookies-bodem is onweerstaanbaar.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten (+ 8 uur wachttijd)
Aantal porties: 10
Categorie: Bakken
Ingrediënten:
- 200 gr chocolate chip cookies + extra ter decoratie
- 90 gr roomboter
- 900 gr roomkaas
- 250 gr suiker
- 5 eieren
- 250 ml slagroom
- 1 el maïzena
- 50 gr chocolade druppels
- 100 gr pure chocolade
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Kun je dat contract van die gehaaide telefonische verkoper nog ongedaan maken?
-
Wat Eten We Vandaag: Risotto met witte asperges en gedroogde Parmaham
De tijd van het witte goud is weer aangebroken. Van april tot eind juni kun je genieten van asperges uit eigen land. Verwerk deze in een risotto met ham en tuinerwtjes, heerlijk. -
Vogelpoep en insectenresten zijn hardnekkig, maar met dit trucje is je auto zo weer schoon
Vogelpoep is zeer schadelijk voor de lak van auto’s. Weghalen heeft dus prioriteit, maar hoe verwijder je de harde uitwerpselen zonder krassen? -
PREMIUM
Ruben opent groot ontbijtrestaurant in Rotterdam: ‘Mensen ontbijten steeds vaker buiten de deur’
Bij zijn toenmalige werkgever kreeg hij geen gehoor toen hij aandrong op een uitgebreide ontbijtkaart. Want daar zou geen markt voor zijn in Rotterdam. Ruben Venema bewees met By Jarmusch het tegendeel. Over twee weken opent hij een nog groter ontbijtrestaurant.Rotterdam -
Wat Eten We Vandaag: Shakshuka
Shakshuka is een heerlijk eenpansgerecht waarin je eieren pocheert in een mix van tomaten en kruiden. Wij voegen Cheesepop toe aan dit gerecht: knapperige kaasbolletjes van 100 procent kaas die zorgen voor een lekkere bite. Houd je nog wat Cheesepop® over? Ze smaken ook heerlijk bij de borrel, als topping op een salade of als croutons in je soep.
-
Wat Eten We Vandaag: Citroen-witte chocolade kwarktaart bites
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Geroosterde wortels met harissa en tahin-yoghurtsaus
Geef wortels een twist met harissa, een geurige peperpasta, en tahin, dat lijkt qua textuur op pindakaas en is gemaakt van sesamzaadjes. Deze ingrediënten worden veel gebruikt in het Midden-Oosten, waar ze meester zijn in het gebruik van smaakvolle kruiden. -
PREMIUMMet video
Klushuis werd gemiddeld 111.000 euro meer waard, maar is het nu nog de moeite?
Een oud huis kopen, opknappen en vervolgens met veel winst weer doorverkopen. Dat doen onervaren klussers in het nieuwe televisieprogramma De moeite waard?!. Maar is het ‘flippen’ van een huis in deze tijd, met dalende huizenprijzen en hoge rentes, nog wel rendabel?