Wat Eten We Vandaag: Oosterse vispakketjes met zilvervliesrijst
Een feestelijk gerecht: deze oosterse vispakketjes uit de oven. We kiezen voor pangasiusfilet, maar vul het pakketje met ieder andere witvis naar keuze, en marineer deze in het mengsel van knoflook, rode peper en gembersiroop.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten (+ 15 minuten wachttijd)
Aantal porties: 2
Categorie: vis, hoofdgerecht
Ingrediënten:
- 2 teentjes knoflook
- ½ rode peper
- 1 el gembersiroop
- 2 el oestersaus
- 3 el sojasaus
- 2 pangasiusfilets
- 2 stengels bosui
- 75 gr worteljulienne
- 1 courgette
- 150 gr zilvervliesrijst
- 1 el sesamzaadjes
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl
Zin in iets anders? Eatertainment biedt persoonlijke food inspiratie voor ieder moment, online én bij jou in de buurt. Met de menu planner plan je gemakkelijk jouw weekmenu met verrassende recepten afgestemd op jouw wensen. Met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snacks tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Hier vind je video’s over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Sambalboter
-
PREMIUM
Drukte bij de energievergelijkingssites: vast contract afsluiten of toch nog even wachten?
Drukte bij de energievergelijkingssites. Vandaag is de laatste dag dat je onder gunstige voorwaarden een vast contract kunt afsluiten. Vanaf morgen geldt de hogere opzegboete. Twee experts geven advies wat nu verstandig is om te doen: nog even wachten of toch een contract afsluiten? -
Wat Eten We Vandaag: Oreo cheesecake bars
Met deze makkelijke no-bake Oreo cheesecake bars zet je een goddelijk dessert op tafel waar je niet vanaf kan blijven. Je hebt er wat geduld voor nodig, maar het resultaat is verrukkelijk. Ook lekker als zoet tussendoortje. -
PREMIUMMet video
Klushuis werd gemiddeld 111.000 euro meer waard, maar is het nu nog de moeite?
Een oud huis kopen, opknappen en vervolgens met veel winst weer doorverkopen. Dat doen onervaren klussers in het nieuwe televisieprogramma De moeite waard?!. Maar is het ‘flippen’ van een huis in deze tijd, met dalende huizenprijzen en hoge rentes, nog wel rendabel? -
Waarom Emmentaler geen beschermde kaas is en Edammer wel
De gatenkaas Emmentaler hoeft niet uit het Zwitserse Emmental te komen om in de EU Emmentaler te mogen heten. Dat heeft het Europese Hof van Justitie woensdag geoordeeld.
-
PREMIUM
Hoe ontstaat MS? ‘Meeste mensen krijgen eerste verschijnselen rond hun 30ste’
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Heekfilet met knoflook-citroendressing en little gem
Heb je wel eens gehoord van heekfilet? Het is een zachte, smaakvolle witvis die je voor veel recepten kunt gebruiken. Serveer met pastinaakpuree, een zelfgemaakte knoflook-citroendressing en knapperige little gem. -
Wat Eten We Vandaag: Havermout bonbons
Deze havermout bonbons maak je met dadels en natuurlijk havermout. Maak ze af met verschillende soorten chocolade, pistachenootjes, fruit en kokos en jouw bonbons zijn klaar om van te genieten. Heerlijk voor bij de koffie of als afsluiting van een diner.