Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Oranje tompoucetaart

Deze oranje tompoucetaart met banketbakkersroom van sinaasappel is dé perfecte manier om Koningsdag te vieren. De sinaasappel zorgt voor een heerlijke frisse twist en het zelfgemaakte, oranje glazuur samen met een toefje slagroom is de finishing touch.

  1. Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’
    PREMIUM

    Tien jaar lang elke week een andere kaas: ‘Blijf niet hangen in de gedachte dat de kaas stinkt’

    Of de kaas nou stinkt, rot, het zuur van maden bevatten, keihard of juist zacht is, de komende tien jaar verrast de Rotterdamse wijnbar Walsjérôt haar gasten elke week met een nieuwe kaas uit alle uithoeken van de wereld. Dat is de belofte van eigenaar Jelle Stelpstra die zijn vorige week voltooide kaascursus met zijn klanten wil delen. ,,Kazen zijn vaak oude producten met een verhaal.’’