Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Orecchiette pasta met harissa kipgehaktballetjes

Deze zelfgemaakte kipgehaktballetjes met harissa pasta zijn ontzettend smaakvol én heel makkelijk te maken. Bovendien zijn ze heerlijk in combinatie met orecchiette pasta en een zelfgemaakte tomatensalsa.

  1. Varkenshouders bakken massaal hamburgers voor TU-studenten bij vegakantine: ‘Op een krop sla bouw je geen huis’
    PREMIUM

    Varkenshou­ders bakken massaal hamburgers voor TU-studenten bij vegakanti­ne: ‘Op een krop sla bouw je geen huis’

    Dat de faculteit Bouwkunde van de TU Delft in een kantine alleen nog vegetarisch eten gaat aanbieden, maakt de tongen van zowel vleesliefhebbers als vegetariërs los. Maar als het aan de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) ligt, krijgt het voedselbeleid van de TU sowieso nog een staartje. ,,Ik heb van varkenshouders al duizenden hamburgers aangeboden gekregen voor de TU-studenten.”
  1. Wat Eten We Vandaag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw

  2. Wat Eten We Vandaag: Fried chicken en coleslaw
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Fried chicken en coleslaw