Wat Eten We Vandaag: Pastinaakstamppot met boerenkool en kabeljauw met kruidenkorst
Hollandse pot, maar dan net even anders dan normaal: pastinaakstamppot met boerenkool en kabeljauw met kruidenkorst. De kabeljauw met kruidenkorst maakt de stamppot net wat verfijnder. Extra leuk: het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar het is juist erg makkelijk om te maken.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 300 gr pastinaak
- 300 gr winterpeen
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 takjes peterselie
- 1 el olijfolie
- 30 gr panko
- 1 tl zwarte peper
- 3 tl zeezout
- 200 gr kabeljauw
- 1 el Dijonmosterd
- 20 gr ongezouten roomboter
- 2 el halfvolle melk
- 100 gr boerenkool
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Huilen: teken van zwakte of genetisch bepaald? ‘Traankanaal zit lager bij mannen’
-
Wat Eten We Vandaag: Pannenkoeken traybake
Een zoete traybake? Jazeker! Traybakes zijn niet alleen makkelijk, maar ook perfect om volop mee te variëren. Deze pannenkoeken traybake toppen we af met vier verschillende smaakcombinaties, van roomkaas en aardbeien tot pindakaas en banaan. Om te smullen. -
Wat Eten We Vandaag: Spinaziestamppot met paddenstoelenjus en vega gehaktballetjes
Stamppot saai? Echt niet. Deze vegetarische spinaziestamppot met paddenstoelenjus en vegetarische gehaktballen bevat veel smaak en is perfecte winterkost. Maak gebruik van vers vegetarisch gehakt, dan zijn de vega-gehaktballen bijna niet van de vleesvariant te onderscheiden. -
Wat Eten We Vandaag: Pittige makreelcouscous met sugar snaps
Met dit recept voor couscous zet je binnen twintig minuten een heerlijke maaltijd vol groenten op tafel. We mengen de couscous met sugar snaps, komkommer, mais en een olie van peterselie. Voeg er nog makreel in tomatensaus aan toe en je hebt je portie Omega 3 weer binnen. -
Inbraken gebeuren in allerlei soorten woningen en buurten: zo laat je je huis veilig achter
Vakantie voor de boeg? Haal voor vertrek de stekkers uit de stopcontacten, draai kranen dicht en zorg vooral dat je huis er bewoond uitziet. Dat adviseert Ilona Snaterse-Leidelmeijer, politievrijwilliger gespecialiseerd op het gebied van preventie.
-
Wat Eten We Vandaag: Vegetarische wok met glasnoedels
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Griekse quesadilla’s met muntyoghurt
Quesadilla’s zijn een populair gerecht uit de Mexicaanse keuken. De quesadilla’s in dit gerecht geven we een Grieks tintje door de Kalamata olijven en feta. Een heerlijke variatie. -
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek.