Wat Eten We Vandaag: Pittige tofukruimels met sobanoedels en paksoi

Je kunt zoveel meer met tofu dan je denkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van pittige tofukruimels? Deze maak je door tofu te verbrokkelen en aan te bakken in een pan met zonnebloemolie. Snel, gezond en vegetarisch.

Hoofdgerecht: groente
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
180 g sobanoedels
- 1 blok stevige tofu
- 2 el maizena
- zonnebloemolie om in te bakken
- 1 bosui

Saus
1 teen knoflook
- 1-2 el sriracha
- 1 el sojasaus
- 1 limoen

Paksoi
1 teen knoflook
- 3 cm gember
- 1 paksoi
- zonnebloemolie om in te bakken
- Zout

Benodigdheden
fijne rasp, keukenpapier, wok

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl











































































Paragraaf
Eet smakelijk!
Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Pittige tofukruimels met sobanoedels en paksoi © 24Kitchen
  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.