Wat Eten We Vandaag: Quiche Lorraine met kruidensla

Ah oui, la Quiche! De hoeksteen van iedere klassieke lunch. We serveren deze hartige taart met een kruidensla. De perfecte maaltijd bij grote gezelschappen. 

Ingrediënten

- 1 rol kant-en-klaar deeg voor hartige taart uit de koeling

Vulling

- 150 g gerookte ontbijtspekblokjes
- 300 ml crème fraîche
- 4 eieren
- zout en peper
- nootmuskaatbol

Sla

- 30-40 ml azijn
- 2 tl mosterd
- 100 ml olijfolie
- 100 g rucola
- 1 flinke bos gemengde kruiden (bv kervel, dille, dragon)
- 75 gr walnoten

Benodigdheden:

- quichevorm (22 cm doorsnede),
- bakpapier
- blindbakvulsel (bv gedroogde peulvruchten) 
- nootmuskaatrasp

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande video’s vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Quiche Lorraine met kruidensla © 24Kitchen