Wat Eten We Vandaag: Romige visschotel met prei en broccoli
Op zoek naar een simpel recept? Dan is deze visschotel met prei en broccoli precies wat je zoekt. Extra makkelijk: in dit recept kun je kiezen voor verse vis, maar diepvriesvis werkt ook prima. Ideaal op drukke dagen of als je gewoon even zin hebt in een makkelijke maaltijd.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: Vis
Ingrediënten:
- 1 el olijfolie
- 2 schelvisfilets
- 1 prei
- 3 takjes verse dragon
- 400 gr broccoliroosjes
- 2 el ongezouten roomboter
- 1 el bloem
- 200 ml halfvolle melk
- 50 ml groentebouillon
- 1 tl grove mosterd
- 40 gr panko (of paneermeel)
- 1 teentje knoflook, geperst
- Zout en peper
- ½ citroen, in partjes
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Upside-down rabarbercake
Rabarber is een echte vitaminebom: rabarber bevat onder andere vitamine B, C en K én veel vezels. Goed voor onder andere je spijsvertering en immuunsysteem, maar bovenal erg lekker door de friszure smaak. Wij verwerken rabarber in deze heerlijke cake, maar dan op z’n kop. -
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging -
PREMIUMEnergie
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten? -
PREMIUMweek zonder vlees
Is het voor mannen moeilijker om hun stukje vlees links te laten liggen?
Eet jij deze week vegetarisch? Vandaag begint de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. De initiatiefnemers merken op dat vrouwen tot nu toe actiever bij de campagne betrokken lijken te zijn dan mannen. Klopt het dat mannelijk Nederland nog wel een stapje harder kan lopen wat minder vlees eten betreft? -
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema.
-
Wat Eten We Vandaag: Tortilla’s met groene groenten en esfenaj
In dit recept beleggen we tortilla’s met groene groenten en esfenaj, een romige hummus van spinazie, amandelen en verse kruiden. Dit vegetarische recept is ook heel makkelijk vegan te maken: Vervang de honing in de dressing door gembersiroop. Een groen feestje op je bord. -
-
-
PREMIUMHeel Holland Bakt
Zineb schopte het tot HHB-finale: ‘Bakken was therapeutisch toen moeder overleed’
Koken en bakken voor een groep mensen kan zenuwslopend zijn, maar Zineb El Moudden (36) bakte voor drie miljoen mensen in de finale van Heel Holland Bakt. ,,Mijn droom is mijn eigen kookboek uit te brengen en een studio te hebben waar ik workshops aan mensen kan geven. Gezelschap en goed eten maken mensen gelukkig.’’Alphen aan den Rijn -
Wat Eten We Vandaag: Romige kip Marsala
Kip Marsala of ‘pollo al Marsala’ is een Italiaans kipgerecht met romige saus. De saus wordt gemaakt met volle slagroom, champignons en Marsala wijn. Die laatste wordt geproduceerd op Sicilië.